Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Άπειρα Ε ύ γ ε στά Α Ξ Ι Α ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ 'ΒΟΛΕΪ' ΤΗΣ ΑΕΚ, που ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ! ΕΣΥ ...ΑΛΕΞΗ πότε θα την τιμήσεις; (Πώς είπατε;)

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΚΑΝΕΤΕ "ΛΑΘΟΣ"!

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ..."ΠΑΤΗΣΑΝ" ΕΚΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ "Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Υ Ν" ΑΥΤΑ ΤΑ ..."ΓΕΓΟΝΟΤΑ"....


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΜΥΡΤΩ!
Στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε η Μυρτώ, για να παρακολουθήσει μαζί με την μητέρα της, τον αγώνα του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ, απέναντι στον 'ΖΑΟΝ'.

Αποτέλεσμα εικόνας για η ΑΕΚ τίμησε την Μυρτώ


Πριν από την έναρξη του αγώνα, τα κορίτσια του «Δικεφάλου» της πρόσφεραν μια υπογεγραμμένη φανέλα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα μεγάλης συγκινήσεως. 

Αποτέλεσμα εικόνας για η ΑΕΚ τίμησε την Μυρτώ

Παράλληλα, η γενική γραμματέας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Σοφία Κάσκαρη, παρέδωσε ανθοδέσμη στη Μυρτώ, τιμώντας την και δείχνοντας πως είναι δίπλα της στον αγώνα ζωής που δίνει.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΓΕ στα κορίτσια της ΑΕΚ! Αλλά οι Τσιπροκαμμένοι, πότε επιτέλους θα τιμήσουν το θύμα του… πολυπολιτισμικού  κ α θ ά ρ μ α τ ο ς;
(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
Που η τότε ψευδο-"δεξιά" κυβέρνηση, είχε το ΘΡΑΣΟΣ να τον παρουσιάσει ως τάχα ..."ανήλικο", ώστε να κρατείται στις Φυλακές Ανηλίκων; 
Και που όταν δικαζόταν στην Σύρο, είχαν μαζευτεί απ' έξω οι γνωστοί αναρχοάπλυτοι αριστεροβλαμμένοι "κλακαδόροι" υπέρ του;) 

Μόνο για τους «Αμίρ» νοιάζονται;

[Πηγή: Ορισμένα στοιχεία από 'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!