Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Στήν Ιταλία ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ (!) γιά να ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ...ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !


(ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ "ΕΜΑΘΑΝ" ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ...)

Σχετική εικόνα

Σ ά λ ο  προκάλεσε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη, η περίπτωση μιας νέας μητέρας που κυριολεκτικά την πέταξαν έξω από το σπίτι της (της έκαναν έξωση) για να βάλουν μέσα ...παράνομους λαθρομετανάστες.
"Α σ φ α λ ώ ς"...

Αποτέλεσμα εικόνας για immigrants in Rome

Αποτέλεσμα εικόνας για immigrants in Rome

Η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη παρόμοια περίπτωση καθώς υπάρχουν πολλοί, με πολύτεκνες ιταλικές οικογένειες που διαμαρτύρονται ότι τους βγάζουν από τα σπίτια τους για να στεγάσουν παράνομους μετανάστες. 
Και το πιο άσχημο σε όλα αυτά είναι ότι οι διωκόμενοι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους καθώς η δικαιοσύνη και οι νόμοι είναι ΠΛΕΟΝ με το μέρος των παράνομων μεταναστών.

Αποτέλεσμα εικόνας για they give apartments in immigrants in Rome

Η κατάσταση με τις εξώσεις έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο και θυμίζει ανάλογες καταστάσεις σε Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για they give apartments in immigrants in Rome

Για το ίδιο σοβαρό ζήτημα των παράνομων μεταναστών στο Κεμπέκ του Καναδά ο κόσμος έχει αρχίσει και ξεσηκώνεται και να αντιδρά έντονα στην ανεξέλικτη ροή τους. 
Όπως αναφέρουν έχουν ξεσηκωθεί γιατί βλέπουν να παραβιάζεται βάναυσα η παραδοσιακή τους κουλτούρα και ο τρόπος ζωής που ζούσαν μέχρι τώρα.

Ας μην επαναπαυόμαστε. 
Σύντομα θα ζήσουμε τέτοιες… "πολυπολιτισμικές" καταστάσεις και στην Ελλάδα μας.

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2017/10/07/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CE%BD/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!