Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ανοικτή ε π ι σ τ ο λ ή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για προκόπης παυλόπουλος νέος

Κύριε Πρόεδρε,

Ως καθηγητής του Δικαίου, γνωρίζετε ότι η νομιμοποίηση του Νόμου προέρχεται από την λαϊκή συναίνεση. 
Οι δημοσκόποι μας βεβαιώνουν, ότι πάνω από το 70% των πολιτών διαφωνεί με τον πρόσφατο «νόμο», που ψήφισε ένα ετερόκλητο και ευκαιριακό άθυρμα 148 βουλευτών, των οποίων, δεν είναι καθόλου σαφή τα κίνητρα. 
Σε ότι με αφορά, υπάρχει το αναπάντητο ερώτημα και η «σκιά», του προσωπικού συμφέροντος κάποιων εξ αυτών, οπότε η πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθιστά και παράνομη και άκυρη την συμμετοχή τους ψηφοφορία, από την οποία, πιθανώς, ανέμεναν ατομικό η οικογενειακό όφελος.

Επειδή δε, ο περί ου ο λόγος ο νόμος, δεν ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των 151, αλλά από μια μειοψηφία, η πιθανότητα ύπαρξης σύγκρουσης συμφερόντων, καθιστά την όλη διαδικασία ουσιαστικά αντιδημοκρατική. 

Κατόπιν αυτών, νομίζω, ότι θα πρέπει να ασκήσετε το δικαίωμα σας να αναπέμψετε τον νόμο και να ζητήσετε , επιπροσθέτως, υπεύθυνες δηλώσεις εκάστου των 148 , που να σας διαβεβαιώνουν, ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο τους λόγοι που να συνιστούν σύγκρουση συμφερόντων. 

Επίσης θεωρώ, ότι θα πρέπει να ζητήσετε τη γνώμη των αρμόδιων οργάνων της Δικαιοσύνης, για το εάν και κατά πόσο , ο νόμος αυτός συνιστά ενθάρρυνση των παιδόφιλων. 

Σε κάθε περίπτωση, το 70% και πλέον των πολιτών προβληματίζονται και η παρέμβαση σας θα είναι προς το συμφέρον και της Πολιτείας και του Δικαίου. 

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας 
Δημοσιογράφος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

[Πηγή:http://deltio11.blogspot.gr/2017/10/blog-post_78.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

4 σχόλια:

  1. Ὑπάρχει μία φωτογραφία κάποιου πού φορεῖ μασσωνική ποδίτσα καί μοιάζει καταπληκτικά μέ τόν κ. Παυλόπουλον, ὅταν ἦτο νεώτερος. Κύριε Πρόεδρε, μπάς κι εἶσαι σύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί υπάρχει μία τέτοια φωτογραφία όντως.
      Θά είχε όμως ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον, άν μαθαίναμε άν το εικονιζόμενο πρόσωπο ταυτίζεται με τον κ.Προκόπη.
      Ο κ.Προκόπης θα ήταν "σ κ ά ν δ α λ ο" να είναι τέκτων, ως ανηψιός Μητροπολίτου!
      Και μάλιστα Μητροπολίτου του εξωτερικού.
      Του Μητροπολίτου Γαλλίας Μελετίου Καραμπίνη (1914 - 19 Απριλίου 1993), πού διετέλεσε Μητροπολίτης Γαλλίας από τις 22 Οκτωβρίου 1963 ως τις 9 Ιουνίου 1988. (Απέθανε σε αθηναϊκό νοσοκομείο).
      Και κάτι που ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστό.
      Ο νεαρότατος φοιτητής της Νομικής Προκόπης, εκλήθη απο τον θείο του Μητροπολίτη, ως ευρισκόμενος σε διακοπές στο Παρίσι να κάνει χρέη ΨΑΛΤΟΥ, στον μητροπολιτικό Ναό Παρισίων, στην - εσπευσμένη - βάπτιση του
      ...ΚΥΡΙΑΚΟΥ Μητσοτάκη ! Πρέπει να συνέβη αυτό το 1970.
      Οι Έλληνες ΔΕΝ μπορούν μάλλον να κατανοήσουν ΠΟΣΑ δεν (τους "επιτρέπουν" να) γνωρίζουν...

      Διαγραφή
    2. Γίνεται κανείς ποτέ Πρωθυπουργός ἤ Πρόεδρος ἄν δέν εἶναι Μασσῶνος;

      Διαγραφή
    3. Θά ήταν εξαιρετικά Σ Π Α Ν Ι Ο, άν ποτέ γινόταν διαφορετικά...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!