Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» (Ναί! Πάλι!) ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ… ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ! – ΑΛΛΟΙ (ΑΝΟΗΤΟΙ!) ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!...




(ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! 
ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8, ΤΩΝ 9 ΚΑΙ ΤΩΝ 10 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ! 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ!)
Μία ακόμα ΕΙΣΒΟΛΗ «φουκαριάρηδων ευπαθών» έγινε στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Τριάδος στην πόλη της Καλαμάτας! 
Οι «ευπαθείς», που έχουν καταλάβει με το 'έτσι θέλω' γειτονικό χώρο κατέστρεψαν την περίφραξη και αφού εισήλθαν στο συγκρότημα τα έκαναν γυαλιά-καρφιά!
Αποτέλεσμα εικόνας για καλαμάτα

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καλαμάτας, αποτέλεσμα αυτής της εισβολής ήταν η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  διάφορων στοιχείων, όπως προβολείς, λάμπες φωτισμού, στέγαστρα, καθώς και μέρους της περιφράξεως, ενώ ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στην Αστυνομία "να αντιμετωπίζει όλους με τα ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ και τα ίδια σταθμά και να μην έχουν προνομιακή μεταχείριση οι «ευπαθείς»!

Και γιατί συνέβησαν όλα αυτά; 

Για να κάνουν το… κ έ φ ι    τους! 

Σάμπως αυτοί θα πληρώσουν τα σπασμένα;

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2017/10/13/%CE%B5%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB/]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!