Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»: ΝΕΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!



Δεν προλαβαίνουμε πλέον να καταγράφουμε τις βλασφημίες που διαπράττει η ΝΤΠ σε βάρος του Σωτήρα Χριστού (βλ. πρόσφατη παράσταση των μυθικιστών που Τον παρομοιάζουν με τον batman) και της Υπεραγίας Θεοτόκου (βλ. πρόσφατο τρέιλερ νέας σειράς του ΑΝΤ1).



Άλλο ένα κρούσμα καταγράφεται στην πρώην Αγιοτόκο Θεσσαλονίκη και νυν μητρόπολη της Νέας αντίχριστης Εποχής. Ο αναίσχυντος σκηνοθέτης Γρηγόρης Αποστολόπουλος και ιδιοκτήτης της εταιρείας θεατρικών παραγωγών ονόματι Dada-Αrt (είναι ντανταϊστής προφανώς) αποφάσισε σε συμφωνία προφανώς με το θέατρο «Αριστοτέλειον» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να ανεβάσει το αισχρό και αχαρακτήριστο έργο του Φερνάντο Πεσσόα, διαβόητου αποκρυφιστή-σατανιστή και συνεργάτη του Αλέιστερ Κρόουλι «Η ώρα του διαβόλου» πληροφορώντας μας ότι έρχεται η ώρα της επιβολής της αντίχριστης αυτοκρατορίας του. Θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους όμως ότι ύστερα θα επέλθει και η δικαιοσύνη του Κυρίου επί της γης…

Την Τετάρτη 18/10 στις 8:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία έξωθεν του θεάτρου. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Ακολουθεί το άρθρο:


ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ», ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΤΕΛΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 2. Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 21.30 . 

ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2310 250303 ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ...

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΔΥΟ ΡΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ. 

ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΣΑΤΑΝ». 

Η ΜΑΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΔΟΝ ΓΥΜΝΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ!!!

ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ" ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ (ΔΙΑΒΟΛΟ) ΟΠΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ...


Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 

Η ΜΑΡΙΑ (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ) ΜΕΝΕΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΓΥΜΝΗ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ)!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ FERNANDO PESSOA.



Ως μυστικιστής, ο Πεσσόα ήταν ένας ενθουσιώδης με τον εσωτερισμό , αποκρυφισμό, ερμητισμό, την αριθμολογία και την αλχημεία. Μαζί με τον πνευματισμό και την αστρολογία, προσέδωσε επίσης προσοχή στον νεοπαγανισμό, τη θεοσοφία, τον ροσιτρουσιανισμό και το μασονισμό, που επηρέασαν έντονα το λογοτεχνικό του έργο.



Το ενδιαφέρον του για τον αποκρυφισμό οδήγησε τον Pessoa να ανταποκριθεί στον Aleister Crowley (Μέγα Σαντανιστή) και αργότερα τον βοήθησε να επεξεργαστεί μια ψεύτικη αυτοκτονία, όταν ο Crowley επισκέφθηκε την Πορτογαλία το 1930. Ο Pessoa μεταφράζει το ποίημα του Crowley "Hymn To Pan" στα πορτογαλικά και ο κατάλογος της βιβλιοθήκης της Pessoa δείχνει ότι κατείχε τα βιβλία Crowley Magick στην Θεωρία και την Πρακτική και Εξομολογήσεις. O Pessoa έγραψε επίσης στο δόγμα του Crowley για το Thelema σε πολλά μέρη , συμπεριλαμβανομένου του Moral.


6 σχόλια:

  1. Ονομαστική πτώσις: Τα σκουπίδια.
    Γενική πτώσις: Των απορριμάτων.
    Αιτιατική πτώσις: Τα βοθρολύματα.
    Κλητική πτώσις: Ώ της η λ ι θ ι ό τ η τ ο ς!
    [Και ΠΟΥ είναι τάχα ΠΑΛΙ κρυμμένοι οι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ αποκαλούμενοι πνευματικοί άνθρωποι ;
    ΠΟΥ "εξαφανίζονται" οι καθηγητές άς πούμε, οι Πανεπιστημιακοί άς πούμε, οι Ακαδημαϊκοί και ΔΗΘΕΝ ...αθάνατοι(!), οι Ιεράρχες ιδίως εκεί στην συμπρωτεύουσα και λοιποί Φορείς, Σύλλογοι, Σωματεία, Οργανώσεις;
    Ρέ, μπάς και πίνουν ΟΛΟΙ αυτοί το ίδιο νερό που πίνει ο ...Μακαριώτατος;
    Το ..."α μ ί λ η τ ο ν ε ρ ό";
    ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ(Ρ)Α, ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ!
    Καί ΟΥΤΕ φόβο ΘΕΟΥ!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αγχώνεσαι έχει και νομικούς σωστούς και ιεράρχες και επιστήμονες που θα κάνουν αυτό που πρέπει, μηνύσεις για προσβολή της πίστεως ,έχουν φτιάξει νόμο ο οποίος σαφώς δεν λειτουργεί επιλεκτικά ε;; Οπως προστατεύονται ιεχωβάδες και μωαμεθανοί το ίδιο ισχύει και για τους ορθοδόξους. Κρίμα για τους πρωταγωνιστές που ονομάζουν τέχνη τις βλασφημίες ενός σατανιστή και δεν αντιλαμβάνονται πώς τους βλέπει ο Αγιος Δημήτριος που μυροβλύζει λίγο πιό πέρα, ο Αγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, ο Αγιος Νικάνορας που κρατούν στα χέρια τους την Θεσσαλονίκη...Κρίμα...

      Διαγραφή
  2. ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Κάθε μέρα στις 8:30μ.μ θα πραγματοποιείται διαμαρτυρία έξωθεν του θεάτρου έως ότου να πέσει η αυλαία της αθλίας αυτής τελετουργίας (γιατί περί αυτού πρόκειται) που λαμβάνει χώρα κάθε βράδυ στην αλωμένη από την Νέα Εποχή πόλη της Θεσσαλονίκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θερμὰ συγχαρητήρια καὶ καλὸν ἀγῶνα ὑπὲρ Πίστεως καὶ Πατρίδος!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ'ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΗΓΑΓΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΜΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΑΙΡΟΥΝ ΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΝΑΝΔΡΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ Π. ΕΥΘΥΜΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΝΩ ΔΙΕΣΧΙΖΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗ!

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΤΩΣ!
      ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ Α Γ Ν Ω Ρ Ι Σ Τ Η!
      Φαντασθείτε ότι 'μία εποχή' ειδοποιούσες π.χ.για εμφάνιση Ιεχωβάδων και τους συνελάμβαναν αμέσως!
      Εδώ και χρόνια όμως τους έχουν εφοδιάσει απο την τρισκατάρατη οργάνωσή τους, με νομικές οδηγίες στο τσεπάκι... Για πάν ενδεχόμενον...
      Οι αιρέσεις στο σημερινό Ελλαδιστάν κ.Πολίτη αριθμούνται περί τις ...600 !
      Ποιοί "Φύλακες" και ποιά ..."γνώση";;;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!