Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΑΛΒΑΝΙΔΑ μαθήτρια που έχει ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ (!) ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!


Αποτέλεσμα εικόνας για σημαιοφοροι με κληρωση

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ "ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ" ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!
ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ...
Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και άρχισαν τα πρώτα… παρατράγουδα με τους σημαιοφόρους. Έτσι, σε σχολείο της δυτικής Αχαΐας κληρώθηκε σημαιοφόρος μια μαθήτρια της ΣΤ’ τάξεως προερχόμενη από την ...Α λ β α ν ί α.  Να ήταν αυτό μόνο...

Αποτέλεσμα εικόνας για αλβανική σημαία
Αποτέλεσμα εικόνας για σημαιοφοροι με κληρωση

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και το ότι η συγκεκριμένη μαθήτρια έχει πάρει απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών και τον εκκλησιασμό – προφανώς γιατί οι γονείς της είναι είτε άθεοι κομμουνιστές, είτε μουσουλμάνοι.

Και αναρωτιούνται τώρα οι κάτοικοι της περιοχής, πως είναι δυνατόν να σηκώσει τη σημαία μας με τον Σταυρό μια άθεη ή αλλόθρησκη! 

Έχουν άδικο;

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαιοφοροι με κληρωση

[ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ, ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ ΓΕ ΜΙΑ "ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΗ" & ΣΙΩΠΗΛΗ  Α Ν Ω Θ Ε Ν   "ΟΔΗΓΙΑ" ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΚΗΝΙΚΟ" ΤΩΝ "ΤΥΧΑΙΩΝ" ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ  Ε Θ Ν Ι Κ Ο  ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ; ; ; ]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!