Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

..."ΦΡΟΥΡΑ"! "ΦΡΟΥΡΑ"! ΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑ; ΜΠΑΑΑ....

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣ...
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 2017.

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΔΙΟΛΟΥ ΜΑΚΥΡΥΝΕΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ,
ΣΥΓΝΩΜΗ,  Η "ΚΥΡΙΑ" ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ
ΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (Ή ..."ΚΑΠΟΙΑ") ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ...ΦΡΟΥΡΑ; Ε, ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΤΣΗ;
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;



ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ...ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΝΑ
ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,
ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ...ΣΕΝΤΟΝΙ, ΧΩΡΙΣ
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ
ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!
ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ;
ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ!
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ 'SUPER' "EΞΑΙΡΕΣΗ" ...
ΦΡΟΥΡΑ; ΦΡΟΥΡΑ;

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α ...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΠΙ ΑΛΕΞΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"


5 σχόλια:

  1. Οσο εμείς αναθεματίζαμε τον νόμο ΛΟΑΤΚΙ οι πραγματικοί Πούσ.... πέρασαν αυτό που ήθελαν - Τον νόμο για νομιμοποίηση της δήθεν "Τουρκικής Ενώσεως Ξάνθης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι ακόμα:
    απο την μία απαγορεύεται στον ανήλικο να δει αισθησιακό στην tv με το ανάλογο σήμα, αλλά απο την άλλη του επιτρέπεται την αλλαγή φύλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το Συνωθύλευμα Ιδεολογικών Αγκυλώσεων-λοβοτομημένων Ελληνόφωνων-Λαθροισλαμολάγνων του Πολιτικού-Υλικού Μαρξισμού και της Ευκαιριακής (opportunity=Οπορτουνιστές) Εγκαθιδρυσής τους στην Καρέκλα...της Εξουσίας Υλοποιεί τα Σχέδια της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Τάξης Πραγμάτων σε Όλα τα Επίπεδα(απο την Λαθροεισβολή με τις Παραμέτρους που έχει την οποία Στρεβλά ονομάζουν "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ" Ενορχηστρωμένα ΌΛΟ το Σύστημα ΜΜΕξαπάτησης/Παραπληροφόρησης/Εκπόρνευσης Ραδιόφωνα-ΤV,ΜΑΖΊ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΜΚΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΟΥΣ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΥΣ και το υπόλοιπο Απλυταριό...,τα Μνημόσυνα=Μνημόνια Δεκαπενταύγουστο του 2015 ένα Κείμενο 7,000 λέξεων Γραμμένο στα Αγγλικά το Ψηφίσανε με Χέρια+Πόδια,Δεκέμβριος του 2015 Νομοσχέδιο για Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών,Νομοσχέδιο για Απόδοση Ιθαγένειας σε Παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς,Νομοσχέδιο για Χτίσιμο στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ το γνωστό Τέμενος του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη το Χτίσιμό του=Κόστος 1 εκατομμύριο Ευρώπουλα περίπου τα οποία πληρώνει ο Μακάκας Νεοέλληνας σαν ΖΩΟΝ....Το Υλοποιούν οι Γνωστές Εταιρείες...ΑΚΤΩΡ=J&P AΒΑΞ-ΙΝΤΡΑΚΑΤ..Δεν συζητώ το γεγονός ότι Υπάρχει Έλλειμα μιας Υποτυπώδους Κοινωνικής+Εθνικής Συνείδησης...ΟΧΙ ΜΟΝΟ απο αυτούς που τα Υλοποιούν στην Πράξη αλλά και απο ένα Ποσοστό Ελλήνων ή Ελληνόφωνων Πολιτών..;;) πιστοί στην Ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που επιδιώκει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση,ένα Παγκόσμιο Νόμισμα,ΕΝΑΝ..Παγκόσμιο Ηγέτη,μια Παγκόσμια Θρησκεία(Πανθρησκεία=Συνένωση Όλων Των Θρησκειών/Δογμάτων),με Ανθρώπους Κοινωνικά Ρομποτοποιημένους,Εκμαυλισμένοι Συνειδησιακά μετατράπηκαν σε Εκφυλισμένο Είδος Μεταλλαγμένου Τύπου που η Μοναδική τους Ενασχόληση+Προβληματισμός είναι η Ύλη+τα Παραγωγά της(Μισθοί-Συντάξεις-Εφάπαξ-Ακίνητα-Μοτό-Σκάφη Αναψυχής και οι αντίστοιχες Υποχρεώσεις που Προέρχονται απο όλα αυτά..Πάει η Συνείδηση ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΚΕ...που χρόνος για κάτι άλλο Αναζήτηση σε επίπεδο Πνευματικό-Ιστορικό να Μάθει απο που Προέρχεται,γιατί Πολέμησαν οι Προγονοί του,ποιές ήταν οι Αρχές&Αξίες τους;; Υπέρ Βωμών&Αστειών=το οποίο στα Χρόνια της Μεταπολίτευσης ξεφτιλίστηκε..βγήκε βιβλίο που είχε Τίτλο:Υπέρ Βωμών+Αστείων...Υπέρ Πίστεως&Πατρίδος)Μαζανθρώπους της Νέας Εποχής ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ-ΠΑΤΡΙΔΑ (Εξ'ου και τα No borders-No nations-No God απο τους γνωστούς..αγνώστους+τις FEMEN..Mήπως ο Θείος Sorros..;;)ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ-ΣΗΜΑΙΕΣ-ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ-ΜΙΣΟΣ για κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ=ΙΣΤΟΡΙΑ-ΓΛΩΣΣΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ενώ η άλλη Πλευρά είναι η Υπερπροοδευτική για αυτό έφερε το εν λόγω Εμετικό Κερασάκι στην Τούρτα..ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ..!! O Μοναχικός Καβαλάρης της Ερήμου

    SOS!!!
    http://attikanea.blogspot.gr/2017/10/blog-post_97.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα δυστυχή πλάσματα που επικαλύπτουν την τραγωδία που δεν αντιλαμβάνονται ότι βιώνουν με υπερβάλλουσα αλαζονεία, υπεροψία και εκκεντρικότητα δυστυχώς είναι αναλώσιμα πιόνια της νεοεποχίτικης σκακιέρας και φοβούμαι ότι πληρώνονται αδρά γι'αυτό καθώς πρωτοστατούν πάντα συγκεκριμένες περσόνες προκειμένου να περιφρουρήσουν τα δικαιώματα του σοδομισμού και πάσης ανωμαλίας...Και αντί να κοσμοπλημμυρίσει το Σύνταγμα και η Βουλή με όσους εξ ημών ακόμα έχουμε σώας τα φρένας ως αντίβαρο της γενικευμένης παράνοιας διαμαρτυρήθηκαν πάλι μόνο 5-10 Έλληνες Ορθόδοξοι.Είναι δυνατόν;;;Μπορεί η αγαθοσύνη και φιλευσπλαχνία του Τριαδικού Θεού να υπερτερεί πολλές φορές της δικαιοσύνης Του, προϋποθέτει όμως την δική μας έμπρακτη μετάνοια, ομολογία και αντίσταση.Κι αν δεν έχουμε υποστεί κάποια βιβλική καταστροφή ακόμα είναι επειδή μεσιτεύει η Υπεραγία Θεοτόκος αλλά λιγοστεύουν δραματικά καθώς φαίνεται οι δίκαιοι και ευσεβείς που μπορούν να εισακουστούν από την Μητέρα μας...Κύριε ελέησον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε με τους φίλους αναγνώστες και συνεργάτες, ευχαριστώντας τους θερμώς για τις εύστοχες παρεμβάσεις και επισημάνσεις τους.
      Μάς έρχεται στην μνήμη, εκείνη η υπόθεση πρίν μερικά χρόνια, που ένας υπουργός Δημοσίας Τάξεως, ο Στυλιανός Παπαθεμελής (ΠΑΣΟΚ) είχε αποφασίσει να βάλει ΝΥΣΤΕΡΙ στο τεράστιο ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ που ονομάζεται 'νυκτερικά κέντρα' και μπουζουκομάγαζα, περιορίζοντας το ωράριό τους.
      "Ξ α φ ν ι κ ά" μία απο τις επόμενες νύχτες, εμφανίσθηκαν εκατοντάδες άτομα κυρίως νέας ηλικίας στην (άδεια λόγω ώρας) Πλατεία Συντάγματος, κραυγάζοντας και απειλώντας νά ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ώστε να συνεχίσει το ανεγκέφαλο 'πόπολο' να ξενυχτά έως πρωΐας σε όλα αυτά τα κέντρα της ανω@@@ίας, πετώντας τις πενιχρές του οικονομίες και τις ...ψυχές τους!
      Και το κυριώτερο, ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ τήν κεφαλή 'επί πίνακι' εκείνου του (ρομαντικού;) υπουργού, φωνάζοντας άγρια συνθήματα εναντίον του...
      Αποτέλεσμα;
      Μά "δικαιώθηκαν" οι ...διαδηλωτές, οπαδοί και μαριονέττες ΕΚΕΙΝΩΝ που επιδοτούν διαχρονικώς τον ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ αυτού του λαού, όσο βαθύτερα, χειρότερα και καταστροφικώτερα γίνεται...
      Όσο και για τον κυρ-Στέλιο, από τότε στα ΑΖΗΤΗΤΑ και στην ΑΦΑΝΕΙΑ της πολιτικής.
      (Θυμίζουμε! Έκανε - επίσης - το "κολοσσιαίο" λάθος, να πάει στην Γερμανία να ερευνήσει τους (ανυπολόγιστα "ζουμερούς" από κάθε πλευρά) φακέλλους της ανατολικογερμανικής μυστικής υπηρεσίας'Στάζυ', που μόλις άνοιγαν τότε, για τα ζητήματα που αφορούσαν την χώρα μας.
      Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέουν ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΕ ΤΑΧΙΣΤΑ, ώστε όταν έφθασε πίσω στο αεροδρόμιο απο το ταξίδι του στην Γερμανία, ήταν ΗΔΗ ...εκτός κυβερνήσεως!
      Είπαμε και ξαναλέμε: Ελλάς, η χώρα που τήν "τακτοποιούν" (ορισμένες) πρεσβείες...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!