Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ οι α ν υ π ε ρ ά σ π ι σ τ ο ι ηλικιωμένοι! Καί όχι μόνον...

Φύλακες; 
Τί είναι ..."αυτό";
Προστασία; 
Τί είναι ..."αυτό";
Αστυνομία;
Πού είναι ..."αυτό";


Για να βεβαιωθείτε ότι ζούμε μέσα σε ξέφραγο αμπέλι, όπου τιμωρούνται οι ΑΘΩΟΙ και προστατεύονται οι παράνομοι και οι ΚΑΚΑΟΥΡΓΟΙ, διαβάστε τα παρακάτω:

Οι δύο Γεωργιανοί ληστές, που βασάνισαν με πυρωμένο σίδερο την ανυπεράσπιστη 85χρονη γιαγιά, για να τους δώσει τις οικονομίες των 60€ (!!!), είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου !!

Έχουν δε στο ενεργητικό τους περί τις 30 ληστείες, τις οποίες διέπραξαν κατά πανομοιότυπο τρόπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για παρασκευόπουλος

Ο νόμος αυτού του Υπουργού (α ρ χ ι κ α κ ο ύ ρ γ ο υ ), από την ψήφισή του και μέχρι Σεπτεμβρίου του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αποφυλάκισε 12.560 κρατουμένους, από τους οποίους οι 2.000 είχαν καταδικαστεί για κακουργήματα !!!

Ορισμένοι από αυτούς τους συμμορίτες, μετά την αποφυλάκιση, διέπραξαν εγκλήματα σοβαρότερα και από τα προηγούμενα.

Ακόμη και δολοφονίες !

Αποτέλεσμα εικόνας για αιματοβαμμένο μαχαίρι

Θέλετε παραδείγματα;

Ιδού:

Κακοποιός συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας, δεν προφυλακίστηκε βάσει του Νόμου Παρασκευόπουλου και στην συνέχεια δολοφόνησε 70χρονο συνταξιούχο.

Ο Γεωργιανός Ρομπέρτο Σαχακιάν, εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης. Αποφυλακίστηκε ελέω Παρασκευόπουλου και στη συνέχεια δολοφόνησε τον 27χρονο κοσμηματοπώλη τη Θεσσαλονίκη.

Γεωργιανοί ληστές εξέτισαν ποινή 10ετούς κάθειρξης.

Αποφυλακίστηκαν και μετά, δολοφόνησαν τον εστιάτορα στην Ύδρα.

Σχετική εικόνα

Αφγανός που εξέτιε 10ετή κάθειρξη, αποφυλακίστηκε με τον ίδιο νόμο και στην συνέχεια βίασε και δολοφόνησε φοιτήτρια στη Γερμανία.

Νιγηριανός που εξέτιε 10ετή φυλάκιση, αποφυλακίστηκε για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση, σκορπώντας τον τρόμο στην Κυψέλη, τον Άγιο Παντελεήμονα και στο κέντρο των Αθηνών, ληστεύοντας και βασανίζοντας ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους.

Συμπέρασμα:

Αποτέλεσμα εικόνας για παρασκευόπουλος

Ο "κύριος" που άκουγε στο όνομα Παρασκευόπουλος, δεν ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης των Ελλήνων, όπως νομίζαμε, ήταν (στην πράξη), προστάτης αλλοδαπών ληστών και δολοφόνων από τη μια και δυνάστης ανήμπορων και ανυπεράσπιστων Ελλήνων πολιτών, από την άλλη καταλήγει ο αρθρογράφος κ. Νικόλαος Η. Σκαντζός

Υ.Γ. ο νόμος του "κυρίου" Παρασκευόπουλου ισχύει ακόμη, συνεχίζει να εφαρμόζεται, για να αποφυλακίζει ληστές και δολοφόνους !

[Πηγή:'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!