Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: «Ά θ ε ο ς ο Τσίπρας, ΕΓΚΛΗΜΑ ενώπιον Θεού και ανθρώπων, η νομιμοποίηση αλλαγής φύλου από τα 15».


ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ...



(Αποσπάσματα δηλώσεων Μητροπολίτου Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνος, στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι 'Ρωσσία 24').

Ο νόμος για την νομιμοποίηση αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών, που εγκρίθηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο είναι «έγκλημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων» και θα δούμε πολλές διαμαρτυρίες πιστών, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (DECR) του Πατριαρχείου Μόσχας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΛΑΡΙΩΝ

Οι ενέργειες του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, έρχονται σε αντίθεση με τη γνώμη της πλειοψηφίας των Ελλήνων και με τις αρχές της θρησκευτικής παραδόσεως που χαρακτηρίζει επί αιώνες τον Ελληνικό λαό.

«Ο κ. Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι είναι Πρωθυπουργός ενός Ορθόδοξου κράτους, δεν κρύβει τις αθεϊστικές του πεποιθήσεις και το ότι για αυτόν η θρησκεία δεν σημαίνει απολύτως τίποτα», δήλωσε ο Ιεράρχης.

***
Μετάφραση Φαίη για το ιστολόγιο 'ΑΒΕΡΩΦ'.
Πηγές: 'RUSSIA NEWS TODAY 'και 'ria.ru'.
-----------------------------------------------------------------

ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ!
ΜΑΣ "ΚΡΑΖΕΙ ΓΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ!

ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΗΤΡ. ΙΛΑΡΙΩΝ, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ 'ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ' ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ), ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ  Α Π Α Ν Τ Ε Σ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ,  ΜΗΔΕΝΟΣ  ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ;
ΗΤΟΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ;

ΣΕ ΑΠΛΑ - ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ - 'λιανά' ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Ο ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ, ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ  Σ Ι Ω Π Η Λ Ο Σ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ALEXIS, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ' ΣΤΑ χαμόγελα(...) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΦΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ (λίαν απομονωμένο, ευάερο, ευήλιο & ευμεγέθες) ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ;...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

(ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ: 

1.ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, 
2.ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, 
3.ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, 
4.ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥ, 
5.ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ & ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΛΑΓΝΟΥΣ & ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - ΠΟΥ "ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ" - ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ & ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ" ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ...)

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μας φίλε αναγνώστη, για σκέψου.
      Όταν στην Αθήνα οι ..."ά γ ν ω σ τ ο ι" με τις ("παραδοσιακές") κουκούλες ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ, όχι συλλήψεις δεν γίνονται, ΟΥΤΕ ΚΑΝ "προσαγωγές"! (Παγκόσμια πρωτοτυπία αυτός ο όρος! Σε ποιά άλλη χώρα, υπάρχει τάχα; Ή παρέβεις τον νόμο και συλλαμβάνεσαι, ή δεν συλλαμβάνεσαι... Αλήθεια οι νομικοί τί λένε περί αυτού του ανεκδότου;)
      Στα επεισόδια π.χ. που έγιναν στην Πλ.Συντάγματος χθές Σάββατο, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ!(Ούτε "προσαγωγή"...)
      Όταν όμως "προκαλούν" τίποτε ορθόδοξοι πιστοί, ξέρεις τώρα, "Ταλιμπάν" και άλλες ΠΑΝ-ηλίθιες ονομασίες, πορευόμενοι και διαμαρτυρόμενοι για ΑΙΣΧΗ, μά τότε ..."ΕΝΟΧΛΟΥΝ"!
      Άρα τους συλλαμβάνουν!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφαίρεσα το σχόλιο για να μην δημιουργήσω άλλα προβλήματα στον ιστολόγο π.....
    ευχαριστώ για την απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!