Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΠΙΚΗ σχολή στις ΗΠΑ, α π ο κ α θ η λ ώ ν ε ι ΟΛΑ τα αγάλματα του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ (!!!) για να μην αισθάνονται ά σ χ η μ α οι ...«άλλοι» !!!



Η Σχολή του San Domenico (Αγίου Δομήνικου), ένα ρωμαιοκαθολικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στο San Anselmo της Καλιφόρνιας, έχει   α φ α ι ρ έ σ ε ι    την συντριπτική πλειονότητα των χριστιανικών αγαλμάτων και εικόνων του (!) ως μια προσπάθεια να γίνει πιο «inclusive» (περιεκτικό) και να «συμπεριληφθούν όλες οι θρησκείες»! 
(ΕΛΕΟΣ!
ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για san anselmo california




Η εικονομαχική αυτή απόφαση έρχεται, ενώ μαίνεται στις ΗΠΑ ο πόλεμος (Ο 'ΚΑΡΑ-ΣΤΗΜΕΝΟΣ' "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΤΩΝ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ...) για να σβηστεί από τους δημόσιους χώρους κάθε ιστορικό σύμβολο που κάποιοι βρίσκουν «προσβλητικό». 
Η διεύθυνση του San Domenico δήλωσε, ότι το στρατηγικό τους σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την κατάργηση... της λέξεως "Καθολική" (!) από τη δήλωση της αποστολής του σχολείου, δεν έχει καμμία σχέση (ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ) με τα γεγονότα αυτού του μήνα στο Charlottesville, ή την ευρύτερη αντιπαράθεση για τα ιστορικά μνημεία...

Αποτέλεσμα εικόνας για san anselmo california

"Οι Αμερικανοί δυσκολεύονται (ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!) με τις αλλαγές", δήλωσε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του San Domenico Amy Skewes-Cox (κάτω φωτογραφία), αρνούμενη ότι το σχέδιο, το οποίο προβλέπει την απομάκρυνση όλων - πλην 18 – των 180 θρησκευτικών συμβόλων του σχολείου, ως κάτι που έχει να κάνει με την εκστρατεία κατά των μνημείων της Συνομοσπονδίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για san anselmo california-SAN DOMENICO


Σχετική εικόνα

"Αν περπατήσετε στην πανεπιστημιούπολη το πρώτο πράγμα που θα δείτε είναι τρία, ή τέσσερα αγάλματα του Αγίου Δομίνικου, ή του Αγίου Φραγκίσκου. 
Δεν θα θέλαμε, κάποιος να αισθανθεί αποξενωμένος, αν ανήκει σε άλλη θρησκεία»... (ΒΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΡΑ, 167 έτη ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΑ ΕΣΕΒΟΝΤΟ! ΑΘΛΙΑ ΨΕΥΤΡΑ!)

Σχετική εικόνα

Τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν περιλαμβάνουν και ένα άγαλμα της Παναγίας που κρατάει τον Χριστό (!!!) που έστεκε στην κεντρική αυλή του σχολείου. 
"Είμαστε συγκλονισμένοι που τα αγάλματα τα έρριξαν στο υπόγειο", δήλωσε η Kim Pipki, μια μητέρα που ήδη  α π έ σ υ ρ ε  το παιδί της από το San Domenico.

Και άλλοι γονείς ήταν επίσης αναστατωμένοι. Μια άλλη μητέρα, η Shannon Fitzpatrick, το περιέγραψε ως εξής: 
«Το να θέλουν να κάνουν το ίδρυμά τους πιο ‘περιεκτικό’, μου φαίνεται ότι σημαίνει ότι φοβούνται και ντρέπονται να εορτάσουν την 167χρονη παράδοση και κληρονομιά του Σαν Ντομένικο ως μιας Δομινικανής καθολικής σχολής».

Αποτέλεσμα εικόνας για san anselmo california-SAN DOMENICO

Η απομάκρυνση ιστορικών συμβόλων και αγαλμάτων ως προσπάθεια κατευνασμού των φερόμενων προσβεβλημένων μειονοτήτων, είχε πάρει την μορφή  υ σ τ ε ρ ί α ς  από την αριστερό πολύ πριν από το Charlottesville. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ STATUE OF COLUMBUS
OΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ (!) ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ...ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΚΟΛΟΜΒΟΥ!!! ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ!
(ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!)

Μετά το ΜΕΝΟΣ κατά μνημείων της Συνομοσπονδίας, που φαινομενικά ήταν η αιτία της τρέλλας αυτής, στο μάτι μπήκαν οι έχοντες σκλάβους πρόεδροι των ΗΠΑ, George Washington, Thomas Jefferson, Andrew Jackson, αλλά και αυτός ακόμα ο Χριστόφορος Κολόμβος! (Του οποίου ΗΔΗ "ξήλωσαν" το άγαλμα!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ STATUE OF COLUMBUS


&
http://www.marinij.com/article/NO/20170824/NEWS/170829883]

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!