Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΡΕ, ΓΙΑ ΚΥΤΑΞΤΕ ΜΙΑ ...φοβερή "ΣΥΜΠΤΩΣΗ"! Στήν πρώτη κλήρωση γιά ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ στην Κοζάνη, "βγήκαν" Αλβανάκια !!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοζανη

(ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ"...)
Συμφώνως με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου και ιστοσελίδων, από την Κοζάνη ξεκίνησε η εφαρμογή της νέας διαδικασίας επιλογής των σημαιοφόρων των παρελάσεων μέσα από κλήρωση και ΟΧΙ με βάση την βαθμολογία τους, λόγω της επερχομένης παρελάσεως κατά την επέτειο απελευθερώσεως της Κοζάνης, που εορτάζεται στις 11 Οκτωβρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοζανη




Οπότε, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλεως, έγινε τήν ίδια στιγμή η κλήρωση για τις παρελάσεις της 11ης και της 28ης Οκτωβρίου (στις οποίες θα είναι ο ίδιος σημαιοφόρος), αλλά και για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοζανη

Και κατά…  δ ι α β ο λ ι κ ή   "σύμπτωση" και στις δύο περιπτώσεις κληρώθηκαν ...Αλβανάκια, με πολλούς γονείς μαθητών να μιλάνε για στημένη κλήρωση, προκειμένου να είναι αλλοδαποί (...) οι σημαιοφόροι. 

Μάλιστα, οι γονείς των Ελληνόπουλων ΑΠΕΙΛΟΥΝ να μην στείλουν τα παιδιά τους στις παρελάσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοζανη

Τον επόμενο μήνα θα φανεί, αν υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο του μαρξιστικού 'καθηγηταριού' (που ελέγχουν ολοκληρωτικά την Παιδεία…) να αποκλείονται με στημένες κληρώσεις οι Έλληνες σημαιοφόροι, για να απαξιωθούν (και εν συνεχεία να καταργηθούν από τους συριζοκαμμένους εθνομηδενιστές…) οι παρελάσεις! 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοζανη

Όμως οι - κατακόκκινες  - δυσάρεστες εμπειρίες σε σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και πανεπιστήμια των μεταπολιτευτικών ετών, ήτοι απο το 1974 και εδώ, μας "υπαγορεύει" με βεβαιότητα σχεδόν, πως αυτή η ..."σύμπτωση" θα υπάρξει στην  πλειονότητα των σχολείων μας.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΟΥΔΕΙΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ...
Τά κόμματα;
Μπάαααα...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!