Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ; ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
ΑΠΟΛΥΤΩΣ   Α  Ν  Ε  Ν  Ο  Χ  Λ  Η  Τ  Ο  Ι !!!

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ
ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ;


(ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ!
30 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ (!) "ΑΠΑΙΤΟΥΝ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ πολιτών! Καί στο παιχνίδι των εντυπώσεων, έστησαν και ένα ξεφούσκωτο βαρκάκι με μερικά σωσίβια...)
Αυτό το αίσχος που βλέπετε στην ανωτέρω φωτογραφία και η άθλια ΠΡΟΣΒΟΛΗ στο ιερότερο Ιστορικό Μνημείο ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ της Υδρογείου, όχι απλώς "πέρασε στο ντούκου" απο τα συστημικότατα βοθροκάναλα, αλλά ΑΦΕΘΗΚΕ να εξελιχθεί, σαν να μην συνέβαινε απολύτως τίποτε!...

Αστυνομία;
Ποιά Αστυνομία;
Υπουργείο Πολιτισμού;
Ποιό Υπουργείο Πολιτισμού;

"Κανείς" δεν είδε...
"Κανείς" δεν ειδοποίησε...
"Κανείς" δεν θέλει να ξέρει...

(Επειδή οι πολλοί αγνοούν, πρόκειται για τους καταληψίες ενός ξενοδοχείου της λ.Αχαρνών, όπου κοντεύουν εκεί "κατσικωμένοι" 2 χρόνια!!! Και η ΕΥΔΑΠ, όπως και η ΔΕΗ, ομού με το υπ.Οικονομικών μέ τον ΕΝΦΙΑ, θρασύτατα ΑΠΑΙΤΟΥΝ απο την -απηυδισμένη 1.000% - ιδιοκτήτρια να καταβάλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, απο τις καταναλώσεις των ...λαθρο-καταληψιών!!!)

Αποτέλεσμα εικόνας για παρθενών

Άν τώρα, λέμε, μαζευθούμε 50, ή 100, ή 500 Αθηναίοι και Αθηναίες με τίς Ελληνικές σημαίες ανά χείρας, κατευθυνόμενοι για να "φανούμε" καλύτερα στην Ακρόπολη, ομού με 'πανώ' διαμαρτυρίας κατά της ...καρα-μνημονιακής συμμορίας 'συριζανέλ' και του ξεπουλήματος της πατρίδος, ΠΟΣΕΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ 'ΜΑΤ' λέτε θα  σ π ε ύ σ ο υ ν;

Πόσες συλλήψεις θα γίνουν άμεσα και μάλιστα με ταχύτατο και επιθετικό τρόπο;

ΚΑΙ ΠΟΣΗ 'ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΞΥΔΙ' ΘΑ "χύσουν" τα βοθροκάναλα το ίδιο βράδυ στα δελτία ειδήσεων;

Ενώ όταν 2 φορές την εβδομάδα (σταθερά!) οι αναρχοάπλυτοι και λοιποί αριστεροκομμουνιστές συνοδοιπόροι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τίς νύχτες, την λεωφόρο Πατησίων, τήν οδό Στουρνάρη και τις γύρω παρόδους, βάζοντας φωτιές και σπάζοντας καταστήματα, πολυκατοικίες και αυτοκίνητα ανυπόπτων ανθρώπων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗ... 
ΟΥΤΕ ...ΜΙΣΗ...

ΨΑΞΤΕ την ειδησιογραφία, για αυτήν την "νέα μόδα" νυχτερινών συμπλοκών και εμπρησμών στην περιοχή γύρω απο το Πολυτεχνείο, κάθε Παρασκευή ή Σάββατο.

ΔΕΝ πρόκειται να βρείτε ΟΥΤΕ μία σύλληψη!!!
Φαίνεται πως πρόκειται για φαντάσματα...
Φαίνεται πώς πρόκειται για "αερικά"...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται πως οι περισσότεροι εξ αυτών είτε είναι παιδιά ή συγγενείς των διαχρονικών εξουσιαστών μας είτε έχουν κάλυψη από τις υπηρεσίες για τις οποίες εργάζονται....οι υπόλοιποι χαίρουν προσωρινής αμνηστίας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί για την αποδόμηση της παλαιάς τάξης....μετά θα τους ξεφορτωθούν κι αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!