Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

(Βρέ τον Νικολάκη...) ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !

ΚΑΙ 'ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ' Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ! ΟΧΙ ...ΠΑΙΖΟΥΜΕ.


(EIΔΑΤΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ; ΕΙΔΑΤΕ;)
Επίσημη  β ρ ά β ε υ σ η (...) από το 'Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο', έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη, με βραβευθέντα το «πατριωτάκι», τον Nικολάκη τον Κοτζιά! 
Επρόκειτο για «ένα μικρό δώρο με ΜΕΓΑΛΟ συμβολισμό», όπως τόνισε ο αρχισιωνιστής , πρόεδρος του 'Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου 'Ρόναλντ Λόντερ... 
Αποτέλεσμα εικόνας για ronald loder

Στον ευχαριστήριο λόγο του, το ευγνώμων «πατριωτάκι» (Νικολάκης) ζήτησε από την Δύση «να πάψει να είναι δίγλωσση (;;;) και υποκριτική (;;;) και να εγγυηθεί την ασφάλεια του Ισραήλ», χαρακτήρισε το ολοκαύτωμα, το «πιο αποτρόπαιο και χωρίς προηγούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», χαρακτήρισε το Ισραήλ «μία λειτουργική (!;) δημοκρατία (;) στην Μέση Ανατολή» και «πατρίδα ενός λαού που έχει περάσει πολλά μέσα στην ιστορία και δικαιούται να υπερασπίζει τον εαυτό του έναντι της επαναλήψεως της ιστορίας».

Αποτέλεσμα εικόνας για ronald loder

[Πηγή:http://deltio11.blogspot.gr/2017/09/blog-post_20.html]

Συντακτική ομάδα  "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!