Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ρέ Αντώνη, από ...Π Λ Α Τ Ι Ν Α είναι τα λάστιχα σου; (Δέν ντρεπόμαστε λιγάκι;)


Αποτέλεσμα εικόνας για Αντώνης Σαμαράς

(ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!)
Την ώρα που ο λαός βρίσκεται στα όρια της φτώχειας και ακόμα ΠΑΡΑΠΕΡΑ, o κύριος Αντωνάκης (Σαμαράς) ξοδεύει   σ κ α ν δ α λ ω δ ώ ς    δημόσιο χρήμα, για το πολυτελές ...κρατικό αυτοκίνητο που τον μεταφέρει!
Σκέτο 'σόκ' προκαλεί το εξωφρενικό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων ελαστικών για την κυβερνητική λιμουζίνα των 6.000 κυβικών!

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδος, το κόστος των τεσσάρων ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116 ανήλθε σε ...12.999,96 ευρώ ή διαφορετικά 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό!

Με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε και η αμοιβή για την τοποθέτηση των ελαστικών στην κυβερνητική λιμουζίνα, που έφτασε τα 1.998,88 ευρώ!

Σε ποιον ανήκει η πολυτελής λιμουζίνα; Στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Σχετική εικόνα
ΟΡΘΙΟΣ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
ΜΑ, ΝΑΙ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ
ΕΠΟΧΗ... ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Ε;

Επισημαίνεται πως η προηγούμενη αντικατάσταση ελαστικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε πραγματοποιηθεί τον Μάϊο του 2015 έναντι ...984 ευρώ, ενώ είναι πολλών χιλιάδων ευρώ τα χρηματικά εντάλματα τα τελευταία χρόνια για τα 'service' του εν λόγω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΤΟΒΟΡΟΥ του οχήματος...

[ΠΗΓΗ: 'ΙΧΝΟΣ']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!