Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ! ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ (!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ'… (ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ;)





(ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Α Μ Ε Τ Α Ν Ο Η Τ Ο Σ !)
Συνέντευξη στη συριζοφυλλάδα «Νέα Σελίδα» δίνει σήμερα ο σπουδαγμένος στην Ρουμανία του Νικολάε Τσαουσέσκου, κομισσάριος Δικαιοσύνης Κοντονής ('Κοντονέσκου') και προαναγγέλλει επαναφορά της τροπολογίας για την 'Τουρκική Ένωση Ξάνθης' – η οποία θ’ ανοίξει το δρόμο για την αναγνώριση τουρκικής μειονότητος στην Θράκη (αντί για μουσουλμανική, όπως προβλέπεται από την Συνθήκη της Λωζάννης), αλλά και άλλων μειονοτήτων, σε άλλα σημεία της ελληνικής επικράτειας: «Η Αριστερά δεν δικαιούται να κάνει πίσω σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν θα κάνει».

Σχετική εικόνα
ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑ! ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ...

Βέβαια, σύμφωνα με τη συριζοφυλλάδα, θα καθυστερήσει για λίγο η επαναφορά της τροπολογίας, για «να δοθεί χρόνος στα κόμματα να κατανοήσουν ότι δεν πρόκειται για διάταξη που θίγει τα εθνικά συμφέροντα».

Γιατί   ε π ι μ έ ν ο υ ν  (ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΑ) οι συριζαίοι; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ
Ο (ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΣ) ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΗΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ"  ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟ 1989 ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ...ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ !!!

Προφανώς, έχουν δώσει  Υ Π Ο Σ Χ Ε Σ Η  στον Ερντογάν Πασά (που τους κρατάει στην εξουσία με τις ψήφους των τριών – κατά δήλωσή τους - «Τούρκων» βουλευτών τους (153-3= 'φ ι ν ί τ ο' η εξουσία! ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!), αλλά και στον μπάρμπα-Σόρος, η… χαρά του οποίου είναι οι «μ ε ι ο ν ό τ η τ ε ς»!

[Πηγή:'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!