Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ("φουκαριάρης") ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ α μ έ σ ω ς ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! Οι οποίοι επίσης ...ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ !!!


ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ  "Τ Σ Α Κ Ι Σ Ο Υ Ν"  ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ"  ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! ΤΙ ΑΛΛΟ ;



ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ  Σ Υ Σ Τ Η Μ Α έχουν γίνει οι μηνύσεις ΚΑΤΑ αστυνομικών από «μυημένους» (από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»)  α λ λ ο δ α π ο ύ ς, στο μαρξιστικό ψευδοκράτος των Τσίπρα και Καμμένου.

Έτσι, μετά από ανάλογο περιστατικό που είχε γίνει προ εβδομάδος περίπου, δύο αστυνομικοί (ειδικοί φρουροί) της ομάδας 'ΘΗΣΕΑΣ' οδηγήθηκαν στα …
κρατητήρια, μετά από μήνυση που τους υπέβαλλε ("ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ";) Αφρικανός!

Αποτέλεσμα εικόνας για αΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΑΡΙΣΤΑ ..."ΚΑΛΟ-ΤΑΪΣΜΕΝΟΙ" ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ "ΑΘΗΝΑΙΟΙ"!!! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ" ΠΟΥ
ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ...ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"...



Αποτέλεσμα εικόνας για αΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικοί

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους μετά από καταγγελία για επεισόδιο στην πλατεία Μοναστηρακίου κι όταν χώρισαν τους δύο συμπλεκόμενους αλλοδαπούς, ζήτησαν τα χαρτιά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικοί

Ο ένας από τους δύο αρνήθηκε τον έλεγχο και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου του υπέβαλαν μήνυση για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και απείθεια, αλλά το ίδιο έκανε και ο Αφρικανός (μήνυση για σωματικές βλάβες), και όλοι οι «κατηγορούμενοι» οδηγήθηκαν στα… κρατητήρια.

Είναι προφανές, ότι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι Τσίπρας και Καμμένος στους αστυνομικούς, είναι το εξής: μην τολμήσετε να ενοχλήσετε τους προστατευομένους μας και κυρίως να τους πάτε «μέσα», γιατί θα πάτε κι εσείς «μέσα»!

[Πηγή:'εθνικισμός']
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!