Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Βουλής, ή της… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Βουλής ;


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ "ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ"!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ
ΣΤΙΣ ...ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ
ΠΟΛΥ ...5 ΚΟΜΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...
(ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ "ΟΡΦΑΝΟ" ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ! ΞΕΡΕΤΕ...)
Ο εν λόγω μειονοτικός βουλευτής, είχε γίνει γνωστός πριν από χρόνια καθώς αποκαλύφτηκε ότι σύχναζε περισσότερο στην ...τουρκική βουλή στην Άγκυρα και έδινε αναφορές σε Τούρκους υπουργούς, παρά στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

Ο Αχμέτ Ιλχάν είναι αυτή την εποχή βουλευτής της (κ α τ α π ρ ά σ ι ν η ς) 'Δημοκρατικής Συμπαράταξης'. 
Ο Αχμέτ Ιλχάν ξεκίνησε την πολιτική του καρριέρα ως βουλευτής της 'Νέας Δημοκρατίας'... 

Σχετική εικόνα

Αργότερα προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί διότι το κόμμα της Ντόρας δεν μπήκε στην Βουλή. "ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" όμως...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

Τότε έκανε έναν «πήδο» και βρέθηκε στην 'Δημοκρατική Αριστερά' του Φωτίου-Φανουρίου Κουβέλη. Ούτε όμως εκεί έκατσε καιρό και ...μεταπήδησε στο (βουρκο-)Ποτάμι του Θεοδωράκη και από εκεί την ...έκανε για την (ΠΑΣΟΚΙΚΟΤΑΤΗ) Δημοκρατική Συμπαράταξη της Φώφης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

Αυτός λοιπόν ο τόσο «σταθερός» άνθρωπος, που νομίζουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ανάλογή του στα πολιτικά πράγματα της χώρας, τα έβαλε με τον υπουργό Δικαιοσύνης για τους χειρισμούς του στην υπόθεση με την τροπολογία που οδηγούσε στην αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» και νομικοί χαρακτήριζαν ως επικίνδυνη.

Σχετική εικόνα

«Κατέθεσε στη Βουλή μια τροπολογία με τον κίνδυνο να καταψηφιστεί και να ρεζιλευτεί η χώρα διεθνώς», είπε λίγες μόλις ώρες μετά την απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

«Εμείς εξ αρχής ταχθήκαμε υπέρ της ουσίας της τροπολογίας στην λογική της υπεράσπισης των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων και της αυτονόητης ανάγκης για την ευθυγράμμιση της χώρας με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», είπε και κατηγόρησε τον υπουργό ότι έφερε μια τροπολογία χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη δεδηλωμένη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Κοντονής διατύπωσε θέση σύμφωνα με την οποία τα ελληνικά δικαστήρια δεν είναι υποχρεωμένα, μετά από νέα προσφυγή, να εναρμονίσουν την απόφασή τους με την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ

«Φέρατε, δηλαδή, στη Βουλή μια τροπολογία προσχηματική για να ρίξετε στάχτη στα μάτια των ευρωπαϊκών θεσμών», είπε και ζήτησε εγγυήσεις για το πως θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μάλιστα και για τον κύριο…Evet!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!