Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

'ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ ΑΙ '...

ΔΗΛΑΔΗ-ΔΗΛΑΔΗ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΤΕΙΧΗ", ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ..."ΚΑΛΑ ΤΕΙΧΗ";
ΜΠΑ;
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;


Έχουμε διαβάσει τις οργισμένες ανακοινώσεις της 'Κομισσιόν' και τις συγκεντρώσεις των «αλληλέγγυων» ενάντια στα τείχη που ορθώνουν όλοι οι έχοντες σώας τας φρένας στην Ευρώπη.  
Ιδιαίτερα στην περίπτωση της (εθνικιστικής & πατριωτικής) Ουγγαρίας, οι απανταχού «ανθρωπιστές» έχουν  λ υ σ σ ά ξ ε ι απο πολλών ετών!

 Αποτέλεσμα εικόνας για israeli border wall

Αποτέλεσμα εικόνας για israeli border wall

Υπάρχει, όμως, ένα τείχος εναντίον των λαθρομεταναστών για το οποίο δεν υπάρχει καμμιά (Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ!) αντίρρηση, καμμιά αντισυγκέντρωση, κανένα άρθρο "πύρινου" αντιρατσισμού. 
 
Ο λόγος για το τείχος...που όρθωσε το ΙΣΡΑΗΛ εναντίον των λαθρομεταναστών, το οποίο μάλιστα είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικό.
 
Σχετική εικόνα

Την αποτελεματικότητά του δεν την κρίνουμε εμείς, αλλά απλώς μεταφέρουμε τους  π α ν η γ υ ρ ι σ μ ο ύ ς    των επίσημων ισραηλινών αρχών, οι οποίες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι ...ΚΑΝΕΙΣ (!!!) δεν κατάφερε να περάσει τα ισραηλινο-αιγυπτιακά σύνορα τους τελευταίους 12 μήνες!
 
(ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ALEXIS;
ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΖΑΛΑ;
ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ; Πού φοράς το ολόχρυσο 'ROLEX' στο ..."σοσιαλιστικό" σου χεράκι;)
 
Αποτέλεσμα εικόνας για israeli border wall 
 
Μάλιστα, στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν προβεί σε 2.431  α π ε λ ά σ ε ι ς   λαθρομεταναστών!
Πού είναι, αλήθεια, ο "Σόρος" (που ΔΕΝ λέγεται έτσι αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Σβάρτς) και οι ΜΚΟ του να επιβάλλουν τον πολυπολιτισμό στην ίδια του την Πατρίδα; Γιατί δεν διοχετεύει λίγο χρήμα και εκεί για να μην… λένε οι κακές οι γλώσσες;

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κράτος ασκεί από πάντα μία ΣΚΛΗΡΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ  (έτσι θα την λέγανε οι προοδευτικοί ΑΜΑ είχανε ...λαλιά) πολιτική, που δεν περιορίζεται στα τείχη και την προφύλαξη, αλλά γίνεται και επιθετική με εποικισμούς, βία και διώξεις.
Αποτέλεσμα εικόνας για israeli border wall
 
Όμως, οι «ανθρωπιστές» στην περίπτωση του Ισραήλ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ, όπως σιωπούν εξ ίσου ύποπτα και οι ειρηνιστές στην περίπτωση του πυρηνικού οπλοστασίου του...

Ας ΤΟΛΜΗΣΕΙ ο mister Τσίπρας, ο γουρλωμάτης Μητσοτάκης και οι λοιποί να κάνουν το ίδιο...
 
Αποτέλεσμα εικόνας για israeli border wall 
 
Να χτίσουν ένα  τ ε ρ ά σ τ ι ο   τείχος στα σύνορά μας (ΟΠΩΣ π.χ. ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ "ΘΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ...) και να δείτε για πότε σταματάει όχι μόνο η ροή των λαθρομεταναστών, αλλά και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών! 
(Όσο αφορά τα θαλάσσια σύνορα, εκεί το τείχος θα είναι το Λιμενικό και το Πολεμικό μας Ναυτικό).
 
[Πηγή:http://paspartoy.blogspot.gr/2017/09/blog-post_48.html#more]
 
-------------------------------------------------- 
 
Σημείωση. Όταν είχε γίνει σχεδιασμός να φτιάξει η Ελλάς ένα μάλλον πολύ μικρό τείχος 10 χιλιομέτρων μόνο, κατά μήκος του ποταμού Έβρου, ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες! Μέχρι και 'πούλμαν' έστελναν κάποιοι με "διαμαρτυρόμενους" λαθρο-λάγνους με 'πλακάτ' απο Αθήνα...
Τό οποίο τείχος μόλις "έφθασαν" τα ορμητικά νερά απο την Βουλγαρία, όπως ρέουν πολύ κάθε χρόνο, παρά λίγο να ...διαλυθεί τελείως!
Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν και μάλιστα έχουν δεί με τα μάτια τους, ΤΙ είδος τείχος έχει κατασκευάσει λ.χ. η Ισπανία στον βορειο-αφρικανικό της εδαφικό 'θύλακα';
 
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!