Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Βρέθηκε μέ μία ΣΦΑΙΡΑ στο κεφάλι, λίγο ΠΡΙΝ καταθέσει ΚΑΤΑ του 'Ιδρύματος Κλίντον'...

Ω, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ..."Β Ο Λ Ι Κ Η" ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...

ΠΩΣ "ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙΣ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ;
ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ  ΛΙΑΝ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ"
ΤΥΠΩΝ,ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩ;
ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ "ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ"....

Ο Klaus Eberwein, ένας πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης της Αϊτής ο οποίος αναμενόταν να καταθέσει κατά της φερόμενης δωροδοκίας και κακοδιοίκησης του Ιδρύματος Κλίντον την επόμενη εβδομάδα, βρέθηκε νεκρός στο Μαϊάμι με τραυματισμό πυροβολισμού στο κεφάλι, μεταδίδει το κανάλι 'WND'.

Αποτέλεσμα εικόνας για klaus eberwein

Αποτέλεσμα εικόνας για klaus eberwein

Το πόρισμα του θανάτου ήταν "αυτοκτονία", σύμφωνα με την εφημερίδα 'Miami Herald'. Ο Eberwein ήταν 50 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες, είπε σε γνωστούς τους ότι φοβόταν για τη ζωή του για την ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ για το Ίδρυμα Κλίντον...

Αποτέλεσμα εικόνας για klaus eberwein
Ω, ΝΑΙ... ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΞΙΑ,  Ε Π Ι Σ Η Σ  "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ" ΕΝΩ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΕ
ΕΡΕΥΝΕΣ...ΤΙ "Α Τ Υ Χ Ι Α" , Ε;

Ο Eberwein επρόκειτο να εμφανιστεί την Τρίτη 25η Ιουλίου 2017 στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Αντιμετώπισης της Διαφθοράς της Αϊτής, όπου αναμενόταν ευρέως να καταθέσει ότι το Ίδρυμα Κλίντον κακομεταχειρίστηκε δωρεές σεισμού για την Αϊτή από διεθνείς δωρητές.

Σχετική εικόνα

Διετέλεσε γενικός διευθυντής της υπηρεσίας οικονομικής ανάπτυξης της κυβέρνησης της Αϊτής, (Fonds d’assistance économique et social), για τρία χρόνια.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τον Eberwein, ένα πενιχρό 0,6% των δωρεών που δόθηκαν από διεθνείς δωρητές στο Ίδρυμα Κλίντον με σκοπό να βοηθηθούν άμεσα οι Αϊτινοί κατέληξαν στην πραγματικότητα στα χέρια των Αϊτινών οργανώσεων. 
Ένα ακόμη 9,6% κατέληξε στην κυβέρνηση της Αϊτής. 
Το υπόλοιπο 89,8% – ή 5,4 δις $ – διοχετεύθηκε σε μη Αϊτινούς οργανισμούς.

“Το Ίδρυμα Κλίντον, είναι εγκληματίες, είναι κλέφτες, είναι ψεύτες, είναι ντροπή”, δήλωσε ο Eberwein σε διαμαρτυρία έξω από την έδρα του Ιδρύματος Κλίντον στο Μανχάταν πέρυσι.

Αποτέλεσμα εικόνας για klaus eberwein

Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Haiti Libre', ο Eberwein λέγεται ότι είχε “καλή διάθεση”, με σχέδια για το μέλλον. Οι στενοί φίλοι και επιχειρηματικοί συνεργάτες του είναι συγκλονισμένοι από την ιδέα, ότι μπορεί να έχει "αυτοκτονήσει".

Σχετική εικόνα


Η κυβέρνηση της Αϊτής εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Eberwein για την υπηρεσία του, πενθώντας (!) για τον "πρόωρο θάνατό του"...

[Πηγή:http://www.offtherecord.net.gr/2017/07/17/%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!