Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

(ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ;) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ! Εδώ πότε;;;



ΚΑΛΩΣ ΤΑ ..."ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ"!
"Καλή αρχή"!
Tο πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα (!) στην Ευρώπη είναι γεγονός και αυτό συνέβηκε στην Σουηδία, σε μια χώρα που οι μουσουλμάνοι έχουν πλημμυρίσει τα τελευταία χρόνια με τις όποιες συνέπειες αυτής της εξελίξεως.

Όπως αναφέρεται, το μουσουλμανικό κόμμα της Σουηδίας, που πήρε την έγκριση από τις δικαστικές αρχές, ονομάζεται «Yasin Partisi» και η ονομασία αυτή προέρχεται από το τριακοστό έκτο κεφάλαιο του Κορανίου που επιγράφεται με μεγάλη συμβολική σημασία : «Μέκκα».

(Η ΣΟΥΗΔΙΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ', ΩΣ ΜΙΑ 'ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ' ΓΙΑ ΝΑ "ΤΡΕΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ, Η ΕΝΤΟΝΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ - ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ (κάποτε) ΙΣΧΥΡΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΕΚΕΙ ΜΜΕ...)

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!