Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Σχέδιο μο-νι-μο-ποι-ή-σε-ως 18.000 συμβασιούχων!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο 'kostasxan.blogspot.gr': Το μόνο βέβαιο είναι πως οι ινστρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμούν την δημιουργία ενός ισχυρού κομματικού στρατού, που θα σιτίζεται από το Δημόσιο - δηλαδή από τα κατεστραμμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις της χώρας - προκειμένου να εξασφαλίσει όχι μόνο την αποφυγή της κατάρρευσεώς του, αλλά και την ισχυρή παρουσία του στην διοίκηση της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες...! 

Εξ άλλου, ένας τέτοιος κομματικός στρατός μπορεί να λειτουργήσει και ως "ασπίδα αμύνης" για επερχόμενα "νομικά θέματα" με τα οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι αρκετοί - αν όχι όλοι - σημερινοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι από την επομένη ημέρα της απομάκρυνσεώς τους από τους θώκους της εξουσίας...

ΣΧΟΛΙΟ ιστολογίου "ΙΣΧΥΣ": Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΤΟΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ. 

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΔΡΑΓΩΝΑ, ΡΕΠΟΥΣΗ, ΜΟΥΖΑΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ. 

ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΤΩΡΑ. 
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΑΝ Ν.ΔΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΚΟΛΠΟ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. 

ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ Σ.Α. ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ (ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. 

ΑΥΤΗ Η ΑΤΥΠΗ ΑΝΟΧΗ-ΣΙΩΠΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. 

ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. 

ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

[Πηγή:https://isxys.blogspot.com/2017/09/18000.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!