Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Άνεργο τον κλείνουν ΦΥΛΑΚΗ, επειδή χρωστά ...18 ευρώ απο ΔΙΟΔΙΑ που δεν πλήρωνε!

Αποτέλεσμα εικόνας για διοδια

Είναι μοναδικά αυτά τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ περιστατικά που εκτυλίσσονται στην πατρίδα μας και πιθανότατα δεν τα συναντά κανείς οπουδήποτε αλλού στην Υδρόγειο!
Η υπόθεση που ακολουθεί καταγγέλθηκε απο πρ.βουλευτή σε σημερινή πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή.

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για διοδια

Ονομάζεται Στράτος Δασκαρόλης και είναι κάτοικος Καλαμάτας. Πιστεύοντας σε όσα έλεγε προεκλογικώς ο νύν πρωθυπουργός, όπως και το κόμμα του, για το να μήν πληρώνουμε "αδίκως" διόδια, εφάρμοσε για 7 φορές τις "συστάσεις" αυτές...

Όπως θα ήταν επόμενο, του κράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας και κάποια στιγμή προσφάτως, του έστειλαν την βαριά ... λ υ π η τ ε ρ ή!
Ενώ όμως η οφειλή για την μή πληρωμή των διελεύσεων είναι περίπου 18 ευρώ, το συνολικό ποσό που του ζήτησαν να καταβάλει για εκείνη την "αμαρτία" φθάνει τα ... 1.000 ευρώ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για διοδια

Ο υπόχρεος πλέον απο καιρό είναι ΑΝΕΡΓΟΣ και αδυνατεί να καταβάλει όπως είναι φυσικό το χιλιάρικο, οπότε οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάει ΦΥΛΑΚΗ!
Η ποινή τελικώς που του επεβλήθη είναι 42 ημέρες στην 'μπουζού'...

Αποτέλεσμα εικόνας για φυλακή

Ο άνεργος παρά τις προτροπές, αρνήθηκε να δεχθεί την συνεισφορά γνωστών και φίλων για να συγκεντρωθεί το ποσό, προτιμώντας να οδηγηθεί στην φυλακή! 
(Τήν πρόταση να εκποιήσει το αυτοκίνητό του την αρνήθηκε επίσης κατηγορηματικά!)

Eλλάς του 2017, ή αλλοιώς 'τσιπριστάν'...
Αυτά παθαίνουν όλοι εκείνοι που ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ πίστεψαν τις όποιες υποσχέσεις και εξαγγελίες του κάθε Alexis...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!