Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ! ΑΠΕΣΥΡΑΝ XIΛΙΑΔΕΣ ΤΥΦΕΚΙΑ 'FN' ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ; Γιά ...'φωσφάτωση';

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΠΛΟΥΡΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΙ, ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ;

Α Λ Η Θ Ε Υ Ε Ι;
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ω Σ "ΛΕΠΤΟ" ΚΑΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ"...
ΜΟΝΟ 4 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...
1.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΣΥΡΘΗΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (!) ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΒΕΛΓΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ 'FN', ΜΕ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ" ΤΗΝ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ" 'ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ' ΤΟΥΣ; 
ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ; 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

2.ΥΠΗΡΧΑΝ "ΕΤΟΙΜΕΣ" ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ (ΤΑΧΑ...) ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΟΠΛΑ;
ΝΑΙ, Ή ΜΗΠΩΣ ...ΟΧΙ; 

3.ΕΚΑΝΕ ποτέ του, Ο ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ...'ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ' ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ; 

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ποτέ 'ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ', ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ..."ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; 
ΠΟΙΑΝΩΝ; 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

4.ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ, ΝΑ "ΣΗΚΩΣΕΙ" Ε-ΠΕΙ-ΓΟ-ΝΤΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ; 

ΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ...

[Όσοι θέλουν περισσότερα, άς επισκεφθούν το ακόλουθο 'λίνκ' ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα... http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/08/fn.html]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

15 σχόλια:

  1. Κάτι βρώμικο διαδραματίζεται παρασκηνιακά και υποψιάζομαι ότι θα είναι πολύ σοβαρό.Δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτή η συγκυρία συμπίπτει με την προπαγάνδα του προηγούμενου μηνός όπου τα ΜΜΕ κατακλύζονταν από ειδήσεις που αφορούσαν αδέσποτες σφαίρες.Ξαφνικά δηλαδή άρχισε να βρέχει αδέσποτες σφαίρες ανά την επικράτεια ενώ παράλληλα όπως πληροφορήθηκα οι κατά τόπους αρχές αφοπλίζουν τους κατόχους όπλων.Μακάρι να σφάλλω αλλά μου φαίνεται ότι κάτι πολύ άσχημο έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβούμεθα πώς ναί...
      Και δεν είμαστε καθόλου πιά, στίς (πολύ-πολύ παλαιότερες) εποχές, που έλεγε με αγαθότητα ο κοσμάκης εκείνη την φράση 'έχουν γνώση οι φύλακες'.
      Επειδή έχουμε αντιληφθεί εδώ και χρόνια με πολύ πόνο, πώς ΟΥΤΕ γνώση έχουν, ΟΥΤΕ φύλακες φαίνεται να υπάρχουν και άς ακούγονται αυτά έντονα απαισιόδοξα...
      ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ...

      Διαγραφή
  2. Δεν ξερω αν αληθευει . η παραπανω διαδικασια γινοταν και παλια αλλα και γινεται. τα τυφεκια αυτα δεν τα εχουν ολες οι ενοπλες δυναμεις. ειναι 'ειδικα' πλεον οπλα για ειδικες δυναμεις,νομιζω βεβαια γιατι ειμαι εκτος πολυ καιρο.αν ομως εχει γινει αυτο που τα μαζεψανε? μηπως φοβουνται ....αλλα? καλο παντως ειναι ο Ελληνικος λαος να ειναι σε ετοιμοτητα αν και δεν........τους εδιαφερει τιποτα γιατι παντα ηταν γραψαρ....δες. ολοι ξηρα τροφη για 2-3 εβδομαδες να εχουν στο σπιτι. ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ΦΝ απεσύρθησαν πριν χρόνια και ειναι στις αποθήκες για την Εφεδρεία. ωρα η φωσφάτωση θα ειναι κάποια φάπρικα για κονομήσουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα κάτι παίζεται...... Εδώ στην Κύπρο αποσύρουν άρματα, δεκάδες, για να πωληθούν ως παλιοσίδερα, χωρίς αντικατάσταση τους λόγω τάχα προβλημάτων στις μηχανές. Πλήρης αποδυνάμωση της άμυνας της Κύπρου και ο νοών νοήτω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΙΟ!
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ "ΔΥΣΕΡΜΗΝΕΥΤΟ"...
      ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ.
      ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ..."ΧΑΛΑΣΜΕΝΩΝ"...

      Διαγραφή
  5. Φωσφατωση γινεται σε οπλα που εχει φυγει η αντι σκωριακη επιστρωση, από χτυπήματα η κακο χειρισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανόητα ερωτήματα και κυρίως ανόητες υποθέσεις. Δηλαδή, τα άτομα που ασχολούνται κατ' επάγγελμα με την αμυντική θωράκιση της χώρας είναι άτιμοι, δόλιοι, ψεύτες, άπάτριδες, κλπ. Κάπου χάνετε λάδια. Ομαδικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που διαπιστώσατε κύριε ανώνυμε από τα γραφόμενά μας ότι καταφερόμαστε εναντίον των σωμάτων ασφαλείας καθαυτών και συλλήβδην ή τους θεωρούμε όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς που επικαλεστήκατε και ουδέποτε ισχυριστήκαμε ή τους αποδώσαμε;;;Προφανώς ανήκετε στα εν λόγω σώματα και εξανίστασθε αλλά κανένα εκ των παραπάνω σχολίων δεν υπαινίχθηκε ή δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.Επίσης, ακόμα και πατριώτες να είναι οι επαγγελματίες στρατιωτικοί οφείλουν ή δεν οφείλουν να υπακούσουν στους προϊσταμένους τους οι οποίοι ενδέχεται να ενεργούν προδοτικά ή εθελοδουλικά προς την εκάστοτε πολιτική εξουσία;;Αρνείστε ότι οι υψηλά ιστάμενοι γαλονάτοι ενδέχεται να ανήκουν σε στοές ή να ενεργούν υπονομευτικά ως προς τα συμφέροντα της χώρας;;Δεν ψέγουμε ούτε βάλλουμε εναντίον των ανθρώπων που μας προστατεύουν με αυτοθυσία, αυτοί που δίνουν τις εκάστοτε παράδοξες εντολές βρίσκονται στο δικό μας στόχαστρο...

      Διαγραφή
    2. Κυρία μου, γράφεται μεγάλες ανακρίβειες.
      1. Το συγκεκριμένο όπλο αφορά τις ΕΔ, σαν όπλο μακράς αποθήκευσης για λόγους επιστρατευτικούς. Αν δηλαδή μιά επιστράτευση λάβει έκταση πέραν των αποθεμάτων που στηρίζονται στα G3. Εξίσου καλό όπλο και δικό μας.
      2. Οι Δυνάμεις Ασφαλείας το χρησιμοποιούν κανονικά ως όπλο στήριξης επιχειρήσεων όταν οι πληροφορίες συγκλίνουν στην απαίτηση για μεγάλη δύναμη πυρός, πχ αν οι κακοποιοί διαθέτουν ΑΚ-47. Κι αυτά δεν μπαίνουν σε τέτοιο πρόγραμμα φωσφάτωσης.
      3. Και το κυριώτερο. Είναι εξαιρετικά ανόητη η θέση να υποστηρίζεται ότι όλοι αυτοί οι οποίοι υπερασπίζονται ιερά και όσια της Πατρίδος, διοικούνται από προδότες, υπονομευτές, εθελόδουλους κλπ. Ολοι αυτοί μέχρι πρίν 5-10 χρόνια ήταν στη θέση αυτών που θαυμάζετε. Και τώρα καλούνται να τους διοικήσουν αυτούς, να τους εμψυχώσουν, να τους διαθέσουν όλα όσα απαιτεί η αποστολή τους.
      Και κάτι άλλο. Αυτοί δεν είναι δουλειά τους να διαμορφώσουν την Εθνική Στρατηγική. Αυτοί προτείνουν τρόπους υλοποίησής μόνο και αναλαμβάνουν να την υλοποιήσουν στην έκταση αρμοδιότητός των. Αυτή είναι η δουλειά τους.
      Μην τους μπερδεύεται με όλα αυτα τα κοπρόσκυλα που αναφέρετε. Αυτοί ούτε κατά πού πέφτουν τα Αρχηγεία δεν ξέρουν. Πόσο μάλλον να αναπτύξουν και σχέσεις εξάρτησης.

      Διαγραφή
    3. Τὰ πράγματα εἶναι ΑΚΡΙΒΩΣ ὅπως τὰ περιγράφει ἡ κυρία Πολίτη.
      Προφανῶς ἐσεῖς τὰ ἔχετε κάπως μπερδέψει ἢ παριστάνετε ὅτι τὰ ἔχετε μπερδέψει, γιὰ λόγους ποὺ ἐσεῖς γνωρίζετε καὶ ἐμεῖς ὑποθέτουμε!

      Διαγραφή
  7. Τα FN έχουν αποσυρθεί τουλάχιστον 15 χρόνια πριν! Πάψτε πια να διαδίδετε Fake News για σκοπούς εντυπωσιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  8. Γιά ένα λεπτό.
    Επειδή ορισμένοι φαίνεται να πήραν 'φόρα'...
    1.Έχει, ή δεν έχει πηγή η ανάρτησή μας;
    2.Εφ΄όσον έχει όλοι οι "θυμωμένοι" και ενίοτε προσβλητικοί κύριοι, γιατί δεν απευθύνουν ΕΚΕΙ τα σχόλιά τους;
    3.Άν έκαναν τον κόπο, που μάλλον δεν έκαναν, να κοιτάξουν στην πηγή, θα έβλεπαν εκεί ΑΚΟΜΑ 4 ιστοσελίδες με περαιτέρω αναλύσεις και πληροφορίες για το επίμαχο ζήτημα.
    4.Ιδού λοιπόν! Γιατί δεν προχωρήσατε κύριοι σε "αιχμηρούς" σχολιασμούς σε εκείνες τις ιστοσελίδες, ΑΝ έχουν "άδικο";
    5.Σάν ΠΟΛΥ δεν "φοριέται" τελευταίως στο Τσιπριστάν, η (απέραντα καραστημένη) έκφραση 'fake news';
    Και σε κάθε περίπτωση 'μή προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ 50.000 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΥΦΕΚΙΑ "FN" ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 7.62 MM ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ M-16 ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 5.56 ΜΜ, ΕΝΩ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΑ HK G-3 ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΕ Η ΚΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΑΣΤΟΧΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΤΥΦΕΚΙΑ HK MPT-76.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ (ΙΔΡΥΜΕΝΟ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!