Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Δέν φαντάζεσθε γιατί ΑΠΕΛΥΣΑΝ τον κορυφαίο αρθρογράφο των 'Sunday Times'... (Kαί η είδηση ΘΑΦΤΗΚΕ!)

ΔΕΝ "ΗΞΕΡΕΣ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ;
ΑΣ "ΡΩΤΑΓΕΣ"....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕVIN MYERS

(ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ" ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ & ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ 'ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ'...)
Σάλος ξέσπασε στην Αγγλία, πρό 15νθημέρου περίπου, όταν η πολύ γνωστή και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα 'Sunday Times' ανεκοίνωσε ξαφνικά, πώς ΑΠΟΛΥΕΙ τον επί χρόνια κορυφαίο αρθρογράφο της, τον 70ετή Ιρλανδό Κέβιν Μάγιερς!
Γιατί λέτε;

Αποτέλεσμα εικόνας για SUNDAY TIMESΣχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕVIN MYERS
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ "ΕΔΕΙΞΑΝ "
ΤΗΝ  ...ΠΟΡΤΑ!


Μά, τί μπορεί τάχα να έκανε ο 'ευλογημένος', ώστε να προκαλέσει το ...εξωπέταγμά του απο την εφημερίδα αυτή, ποιό ήταν το "έγκλημά του" μετά από τόσα πολλά χρόνια;

Σχετική εικόνα

Έγραψε λοιπόν ο εμπειρότατος κ.Μάγιερς, για δύο κυρίες που εργάζονται ως παρουσιάστριες στο (συστημικότατο) 'BBC', οι οποίες ονομάζονται Vanessa Feltz & Claudia Winkleman, "που εισπράττουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, μόνο και μόνο επειδή είναι ...Εβραίες"!!!
Ώχ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕVIN MYERS

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕVIN MYERS

"Είναι καλό που οι Winkleman & Feltz είναι Εβραίες. Οι Εβραίοι ΔΕΝ είναι γενικά γνωστοί ότι πουλάνε το ταλέντο τους για την χαμηλότερη πιθανή τιμή..." έγραψε μεταξύ άλλων ο απολυθείς ('πύξ-λάξ')  κ.Μάγιερς.

Όπως αντιλαμβάνονται οι πάντες, το σχόλιό του, εξελήφθη ως άκρως αντισημιτικόν και ο "άτυχος" κ.Κevin ΑΠΕΛΥΘΗ 'εν ριπή οφθαλμού', ενώ συγχρόνως η καλή εφημερίδα έσπευσε να ζητήσει συγνώμη (...) φθάνοντας μάλιστα να ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ τάχιστα το θεωρούμενο ως αντισημιτικό σχόλιο, απο την ηλεκτρονική τους έκδοση...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕVIN MYERS

Όπως φαίνεται στην εικόνα ανωτέρω, το επίμαχο άρθρο του, είχε ως τίτλο 'Συγνώμη κυρίες μου: Η ίση αμοιβή πρέπει να κερδίζεται τίμια', ενώ το συνέταξε έχοντας ως αφορμή τις πρόσφατες και λίαν αποκαλυπτικές ειδήσεις στην Αγγλία, για τους "αστέρες" του 'BBC', που οι αμοιβές τους φθάνουν και   ξ ε π ε ρ ν ο ύ ν    τίς ...150.000 λίρες ετησίως!!! 

-------------------------------------------------


Σχετική εικόνα

(ΑΠΟΡΙΑ: ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ "ΕΦΘΑΣΕ" ποτέ η είδηση αυτή;

ΟΥΤΕ σε εφημερίδα, ΟΥΤΕ σε περιοδικό, ΟΥΤΕ ασφαλώς σε κανάλι...

Επιτέλους, ΠΟΥ στα κομμάτια ..."σκαλώνουν" αναρίθμητες ειδήσεις και ΔΕΝ μας τις ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ, είτε του εξωτερικού, είτε όχι;
ΠΟΥ;)
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!