Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

NOMIZETE OTI EΠΙΑΣΑΝ τόν ΤΟΥΡΚΟ εμπρηστή στην Εγνατία; Επειδή όμως ("λένε"...) έχει "ψυχολογικά" προβλήματα, θα τον ΑΦΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ "ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ" ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 'ΜΠΑΝΑΝΙΑ' ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ..."ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 'ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΟΡΩ' ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Ε ΤΟΤΕ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο...

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
(ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ...)

Σχετική εικόνα

(ΝΑΙ! ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ...'ΤΣΑΚ'! Ε ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ...ΑΦΗΣΑΝ; ΠΟΙΟΣ, Ή "ΤΙ" ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ; Ε; Ε;)
Στην σύλληψη ενός Τούρκου υπηκόου προχώρησαν οι ελληνικές αρχές, την ώρα μάλιστα που επιχειρούσε να βάλει φωτιά κοντά στον αυτοκινητόδρομο στην Εγνατία οδό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΝΑΤΙΑ


Ειδικότερα, ο Τούρκος είχε παρκάρει το όχημα του κοντά στη σήραγγα Αγίου Νικολάου και οι κινήσεις του, έγιναν αντιληπτές από άλλον διερχόμενο οδηγό, που ειδοποίησε την αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς και τον συνέλαβαν ΑΜΕΣΩΣ μόλις είχε βάλει την φωτιά!

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα και έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου, ενώ την Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Σχετική εικόνα

Παράλληλα πληροφορίες από την κυβέρνηση ανέφεραν, πως η σύλληψή του δεν εμπνέει ανησυχία, διότι "φέρεται" ότι αντιμετωπίζει ...ψυχολογικά προβλήματα (!!!) καθώς υποστηρίζεται πως αν επρόκειτο για κάποιον επικίνδυνο εμπρηστή, δεν 
θα προσπαθούσε (; ; ;) να βάλει φωτιά με αναπτήρα σε τόσο εμφανές σημείο πάνω στην Εγνατία Οδό...

[Πηγή:'pentapostagma']

ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ, "οδεύει" στο «αρχείο» η υπόθεση…
Και ο Τουρκαλάς θα την βγάλλει "καθαρή"...
'ΓΚΕΓΚΕ'; ; ; ;

(Σκεφθείτε τώρα, να είχαν συλλάβει 'επ΄αυτοφόρω' οι Τούρκοι έναν Έλληνα εμπρηστή δασών! 
Θα το είχε μεταδώσει ' α υ τ ο σ τ ι γ μ ή ' το δορυφορικό 'CNN-TURK' και θα το είχαν μάθει ακόμα και στην ...Μογγολία!!!
Ενώ εδώ, όλα 'μέλι-γάλα' και ο Τουρκαλάς εμπρηστής με τον αναπτήρα, ο "φουκαράς" έχει ..."ψυχολογικά"...
Μήπως είναι κάποιοι ΑΚΟΜΑ που δεν καταλαβαίνουν;)


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!