Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΩΣΤΕ Η 'KGB' ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ! (Όπως τον Αλμπέρ Καμύ!)

ΤΟ "ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ" (και πάντα δο-λο-φο-νι-κό) ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΟΤΑΝ "ΚΑΘΑΡΙΖΕ" ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ..."Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Υ Σ"...

Αποτέλεσμα εικόνας για ALBERT CAMUS EST MORT
ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΤΟ ..."ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ", ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡ ΚΑΜΥ, Η ΠΑΡΙΣΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΚΟΜΠΑ',
ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΧΗ.
5η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1960.
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Επειδή το μαρξιστικό θέατρο-παραλήρημα-ΔΟΥΛΕΜΑ της  ψ ε υ δ ο λ ο γ ί α ς  συνεχίζεται ασταμάτητα στις αριστερές παλιοφυλλάδες "μας", όπως και σε ορισμένες ιστοσελίδες, άς δούμε έτσι για να μήν ξεχνιόμαστε, πόσο "δημοκρατικά" έβγαζαν απο την μέση τους ανεπιθυμήτους οι Σοβιετικοί, ακόμα και άν αυτοί ήσαν ΠΟΛΥ "ΜΑΚΡΥΑ" απο την Μόσχα...


Σχετική εικόνα
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ IΣΩΣ ΑΠΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ (ΠΛΗΝ "ΑΤΥΧΟΣ"...) ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ,
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ
ΓΑΛΛΙΚΟ 'Φασέλ Βεγκά'.
ΑΛΛΑ Η ...ΜΟΣΧΑ
"ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΟΛΑ"...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Ήταν η 5η Ιανουαρίου του 1960. Στήν γαλλική πόλη Βιλμπλεβέν, ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας Γάλλος διανοούμενος Αλμπέρ Καμύ μόλις στα 47 του ..."σκοτώθηκε" σε "τροχαίο" ατύχημα, αφού "καρφώθηκε" σε ένα δένδρο!

Σχετική εικόνα

Τί έχει πέραν όλων των άλλων μεγάλο ενδιαφέρον;
Ότι στην τσέπη του σακκακιού του Καμύ, βρέθηκαν 144 σελίδες απο το χειρόγραφο, του υπό έκδοση μυθιστορήματός του με τίτλο 'Ο πρώτος άνθρωπος'.
Ασφαλώς μόνο ατύχημα δεν ήταν το 'ραντεβού' του Καμύ με το ...δένδρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ALBERT CAMUS EST MORT

Το πάρα πολύ "μακρύ χέρι" της αδίστακτης 'KGB' τον δολοφόνησε, επειδή "έπρεπε" να εκδικηθεί ένα σκληρό αντισοβιετικό του άρθρο που είχε δημοσιευθεί το 1957. 

Σχετική εικόνα

Σε εκείνο λοιπόν το άρθρο είχε κατηγορήσει τον τότε ΥΠΕΞ της ΕΣΣΔ Ντμίτρι Σεπίλοφ (φωτογρ.κάτω) για την άγρια κατάπνιξη της αυθόρμητης αντικομμουνιστικής επαναστάσεως του λαού στην Ουγγαρία το 1956.

Αποτέλεσμα εικόνας για DMITRI SEPILOV

Σε εκείνα τα αιματηρά γεγονότα στην Βουδαπέστη, ο Νομπελίστας Καμύ, είχε δώσει την ονομασία 'Σφαγές του Σεπίλοφ'!

Σχετική εικόνα

Οι διατεταγμένοι κομμουνιστές δολοφόνοι ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ανέκαθεν, όσους διαφωνούν με την απέραντα αναχρονιστική ιδεολογία τους, που επιζητά να κάνει τους ανθρώπους άβουλες αγέλες χωρίς ίχνος αξιοπρεπείας, ήθους, παραδόσεων και αξιών...

Σχετική εικόνα


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!