Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ! "Kαρδιακή προσβολή" είπαν...


Σχετική εικόνα

Όπως μετέδωσαν ορισμένα ειδησιογραφικά πρακτορεία την Τετάρτη 23η Αυγούστου, ο 63ετής Ρώσος διπλωμάτης εντοπίστηκε στην οικία του στο Χαρτούμ νεκρός και προς το παρόν είναι άγνωστα τα (αληθινά) αίτια του θανάτου του...
Πρόκειται για ένα ακόμη ΚΤΥΠΗΜΑ εναντίον Ρώσου πρεσβευτού;...
Σχετική εικόνα

Πριν από λίγους μήνες, οι τζιχαντιστές είχαν απειλήσει ευθέως για επιθέσεις εναντίον Ρώσων διπλωματών σε όλον τον κόσμο, με αφορμή την δράση των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία.

Ο θάνατος του Ρώσου διπλωμάτη επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών του Σουδάν.

«Ο ρώσος πρεσβευτής απεβίωσε απόψε στην κατοικία του» στην πρωτεύουσα του Σουδάν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, στην οποία δεν προσδιορίζονται τα αίτια του θανάτου του.

Το σουδανικό ΥΠΕΞ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Ρωσία στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, χαιρετίζοντας το διπλωματικό έργο του εκλιπόντα πρεσβευτή.

«Βρέθηκε στην οικία του με συμπτώματα καρδιακής κρίσης», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Τα μέλη της ρωσικής πρεσβείας κάλεσαν ιατρό, «όμως κατέστη αδύνατο να σωθεί ο Σιρίνσκι», πρόσθεσε.

Γεννημένος το 1954 ο Σιρίνσκι, που ήταν πρεσβευτής στο Χαρτούμ από το 2013, είναι ο τέταρτος εν ενεργεία Ρώσος πρεσβευτής που χάνει τη ζωή του τον τελευταίο χρόνο...

(Είχαν "προηγηθεί" οι ..."ασθένειες" στους πρέσβεις της Ρωσίας στην Άγκυρα, στην Ινδία και στον Ο.Η.Ε. στην Νέα Υόρκη...)

[Ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'pronews']
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Ύστερα από απειλές και διάφορες άλλες παρενοχλήσεις, 16 διπλωματικοί υπάλληλοι της Ρωσίας στην Κούβα διαγιγνώσκονται με εγκεφαλική βλάβη ύστερα από επίθεση με ηχητική συσκευή (δεν ξέρω τι είναι αυτό)

    http://www.zerohedge.com/news/2017-08-25/mystery-deepens-after-us-confirms-16-diplomats-suffered-traumatic-brain-injury-cuban

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!