Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΗ ΞΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! Και τελευταίο τον Στήβ Μπάννον!

...ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΞΗΛΩΣΕ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΖΙΤΖΙΚΟ...




«Σύγχρονη Εσθήρ;». Πως η προσήλυτη στον Ιουδαϊσμό Ιβάνκα Τραμπ έβαλε τα ...δυνατά της για να απομακρυνθεί από τον Λευκό Οίκο ο «ακροδεξιός» σύμβουλος του πατέρα της, ο  Στήβ Μπάννον.

Παρακάτω το χαρακτηριστικό tweet από τον Ισραηλίτη Eylon A. Levy, δημοσιογράφο στους  'Times of Israel', στο οποίο μνημονεύει άρθρο στην αγγλική 'Daily Mail'.


Το άρθρο στην 'Daily Mail' αναφέρει:

Πώς η προσήλυτη στον ιουδαϊσμό Ιβάνκα, έκανε τον ("κακό ακροδεξιό") «Μπάνον τον Βάρβαρο» να φύγει: Η κόρη του Τραμπ «βοήθησε στο να εξαναγκαστεί» ο υπεύθυνος στρατηγικής του Τραμπ κατηγορούμενος για την αποτυχία του Προέδρου να καταδικάσει τη «νεοναζιστική συγκέντρωση». 
(Όσοι τυχόν επιθυμούν άς δούνε το θέμα αυτό στο ακόλουθο αγγλικό 'λίνκ':http://www.dailymail.co.uk/news/article-4806150/Ivanka-helped-force-Donald-Trump-aide-Steve-Bannon.html)

Και συνεχίζει:

Ο αμφιλεγόμενος βοηθός του Donald Trump, Steve Bannon, «εξωθήθηκε» από την κόρη του Ιβάνκα και το σύζυγό της επειδή οι ακροδεξιές απόψεις του συγκρούστηκαν με την εβραϊκή τους πίστη, σύμφωνα με πηγές της Ουάσινγκτον.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, Ο ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΟΘΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΒ ΜΠΑΝΝΟΝ, ΕΝΩ ΣΤΟ
ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΙΜΠΟΥΣ,
Ε Π Ι Σ Η Σ  ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ...
Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΡΑΜΠ,
ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ, ΑΦΟΥ  ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ
"ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ" Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ
ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ....

Ο 63χρονος Bannon, βοήθησε στην ενορχήστρωση της εκπληκτικής εκλογικής νίκης του Προέδρου των ΗΠΑ, αλλά κακολογήθηκε για τις ..."ακραίες απόψεις του".

Many blamed him for Trump’s failure last week to condemn neo-Nazis after a violent rally in Virginia at which a woman was killed and dozens were injured

Πολλοί τον κατηγόρησαν για την αποτυχία του Trump "να καταδικάσει τους νεοναζί" μετά από το βίαιο (ΚΑΙ "ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ" επιμένουν πολλοί γνώστες Αμερικανοί) συλλαλητήριο στην Βιρτζίνια, όπου σκοτώθηκε μία γυναίκα και τραυματίστηκαν δεκάδες.

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ. ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ
ΠΑΝΤΡΕΥΘΕΙ, ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ Η ΝΕΑΡΑ, ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ...

Η πρώτη κόρη Ιβάνκα ασπάστηκε τον Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό όταν παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία Jared Kushner το 2009.

Σχετική εικόνα

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Μια πηγή ανέφερε: «Οι Jared και Ivanka βοήθησαν στο να απομακρυνθεί. Ανησυχούσαν για το πώς τους έβλεπε η εβραϊκή κοινότητα».


Ο (ανωτέρω εικονιζόμενος) ραββίνος του ζευγαριού Haskel Lookstein έγραψε μια επιστολή, στην οποία καταδίκαζε «την αναζωπύρωση του φανατισμού και του αντισημιτισμού και το ανανεωμένο σφρίγος των νεοναζί, της ΚΚΚ και της alt-Right» σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στο 'site' της συναγωγής στην οποία ανήκει το ζευγάρι...

Σχετική εικόνα

Ο Bannon - το παρατσούκλι του οποίου είναι «Bannon the Barbarian» (από το «Conan the Barbarian») - είναι ο ιδρυτής της δεξιού ιστότοπου 'Breitbart', και σε αυτόν πιστώνεται η υποστήριξη του Trump από την 'alt-right' της Αμερικής, η οποία βοήθησε να κερδίσει την Προεδρία. Η ιστοσελίδα αρνείται ότι είναι «ρατσιστική», αν και υποστήριξε την πλήρη απαγόρευση της μουσουλμανικής μεταναστεύσεως.

Η πρώην σύζυγος του Bannon, Mary Piccard, τον κατηγόρησε ότι πριν 20 χρόνια είχε ισχυριστεί ότι δεν θα ήθελε τα παιδιά τους να πάνε σε κάποιο 'ελίτ' σχολείο του Λος Άντζελες, «επειδή δεν θα ήθελε τα κορίτσια να πηγαίνουν στο σχολείο με τους Εβραίους ... δεν του αρέσουν οι Εβραίοι» (η πλευρά του Μπάνον αρνήθηκε αυτόν τον ισχυρισμό).


«Είμαι έτοιμος και φορτωμένος. Έχω τα χέρια μου πάλι πίσω στα όπλα. Τώρα που επιστρέφω στο 'Breitbart' και γνωρίζοντας όσα γνωρίζω θα βάλω γκάζια σε αυτό το μηχανισμό» δήλωσε ο Bannon στο 'Weekly Standard'.

Ο Λευκός Οίκος επέμενε, ότι η έξοδος του Bannon ήταν "απόφαση" του Προέδρου Trump και του επικεφαλής του προσωπικού του στρατηγού John Kelly.

Φαίνεται πάντως, ότι από καιρό κάποιοι Εβραίοι αναρωτιόντουσαν, εάν η Ιβάνκα μπορούσε να γίνει "η δική τους" βασίλισσα Εσθήρ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΡΩΤΗΜΑ" ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ" ΣΕ 'ΕΣΘΗΡ' Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ
ΤΡΑΜΠ,  ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΗΓΚΕΛ, ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016...
[Πηγή:http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/08/blog-post_59.html#more]

--------------------------------------------------------------

Υπάρχει και μία άλλη πιθανότατα αξιοπρόσεκτη διάσταση.
Άν δεν εκλεγόταν ο Ντόναλντ Τράμπ και γινόταν Πρόεδρος η Χίλαρυ Κλίντον, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ΠΑΛΙ, ναί ΠΑΛΙ, η μοναδική θυγατέρα της, η Τσέλσυ είχε παντρευθεί ΕΠΙΣΗΣ έναν σύζυγο εβραϊκής καταγωγής, τον πολύ εύπορο Μάρκ Μεζβίνσκυ, που μάλιστα "σ ο ρ τ ά ρ ι σ ε" και έχασε πάρα πολλά εκατομμύρια δολλάρια, όπως έγραψαν οι εφημερίδες ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ (!) στην πτώχευση της Ελλάδος μας..

Σχετική εικόνα

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!