Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΒΑΛΑΝΕ σε στάσεις λεωφορείων, αφίσες με επιδείξεις της ...ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Πολεμικής Αεροπορίας!!!!!!! (Τώρα τις ...ΚΛΩΤΣΙΕΣ ποιός θα τούς τίς ΔΩΣΕΙ;;;)


ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1.000% : Ή ΜΑ@@ΚΕΣ, Ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...



Ξέραμε ότι οι κυβερνώντες της χώρας δεκαετίες τώρα, είναι από γιουσουφάκια μέχρι θιασώτες της «ελληνοτουρκικής φιλίας». Αυτό που δεν περιμέναμε, ομολογουμένως, είναι να δούμε κρατικές διαφημίσεις του ...τ ο υ ρ κ ι κ ο ύ   στρατού (!!!) εντός της χώρας!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για a person who is grabbing his hair

Κι όμως είναι πραγματικότητα: Ε μ β ρ ό ν τ η τ ο ι    επιβάτες του ΜΕΤΡΟ που παρατηρούν τους πίνακες ανακοινώσεων στους σταθμούς, διαπίστωσαν...
ότι μία από τις φωτογραφίες που επιλέγονται από το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, το ΑΠΕ, διαφημίζει την... τ ο υ ρ κ ι κ ή    π ο λ ε μ ι κ ή    α ε ρ ο π ο ρ ί α!

Αποτέλεσμα εικόνας για turkish fighter jets

Πρόκειται για φωτογραφία που εμφανίζει τουρκικά αεροσκάφη σε σχηματισμό, με την λεζάντα: «Η τουρκική αεροπορική ομάδα επίδειξης σε   ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο ύ ς    σ χ η μ α τ ι σ μ ο ύ ς, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Στρατιωτικού Τεχνικού Φόρουμ της Μόσχας». 

Με άλλα λόγια, το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο όχι απλά αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα θέμα με ελάχιστη έως μηδενική ειδησεογραφική αξία για την Ελλάδα, αλλά να το διαφημίσει κιόλας στους εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες του μέσου μεταφοράς.

Και αυτό, την ώρα που η Άγκυρα έχει επιλέξει τη διαρκή ένταση στο Αιγαίο, με τα πολεμικά της αεροσκάφη να προχωρούν καθημερινά σε παραβιάσεις και παραβάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «εντυπωσιάστηκε» από τους σχηματισμούς των τουρκικών αεροσκαφών στον αέρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για a person who is grabbing his hair

Τί θα έλεγαν, άρα γε οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας που παίζουν το κεφάλι τους κορώνα- γράμματα;

[Πηγή:http://paspartoy.blogspot.gr/2017/08/blog-post_92.html#more]

[ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ποτέ, ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Ή ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΑΦΙΣΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ...ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ;

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ..."ΣΦΑΞΕΙ" ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ..."ΚΟΣΜΟΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ! 
ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;

ΕΝΩ ΕΔΩ... 

OYΔΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ...ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ "ΣΗΚΩΣΕΙ" Ο "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" ΔΡΑΣΤΗΣ...

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, Η (αριστερή'ΝΙΡΒΑΝΑ' ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ, ΜΑ ΟΥΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ & ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  Α Ν Τ Ε Θ Ν Ι Κ Η   ΕΝΕΡΓΕΙΑ...]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!