Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ακόμα μία ά γ ν ω σ τ η και πολύ ΣΚΟΤΕΙΝΗ υπόθεση...





(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ..."ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΙ" ΣΦΑΙΡΩΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ "ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ", ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ από τόν ...πλανήτη Άρη!)
O Aμερικανός πρέσβης στην Λευκωσία Ρότζερ Ντέϊβις είχε χρεωθεί την λύση του Κυπριακού. 
Το πραξικόπημα και την εισβολή. 
Τον διόρισαν στις 2 Μαίου 1974 και επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στο προεδρικό Μέγαρο στις 10 Ιουλίου. 
Στις 12 Ιουλίου συζήτησε με τον Μακάριο όλο το φάσμα της κρίσεως με την Αθήνα και τον ενθάρρυνε να προχωρήσει...


Σχετική εικόνα
...στην διάλυση της Εθνικής Φρουράς (!!!) διότι «στην πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση αποτελούσε μεγαλύτερη απειλή για την Κύπρο απ' ό,τι ήταν η Τουρκία»! 

Σχετική εικόνα

Για τον ρόλο του, και τις προφορικές εντολές που είχε από τον (κυρίως "εγκέφαλο") Κίσσιγκερ, τον εκτέλεσαν στις 19 Αυγούστου 1974. 
Ο πατέρας του Σεναρίου της (τουρκικής επιθέσεως & αποβάσεως) Κύπρου Χένρυ Κίσσινγκερ στις 21 Αυγούστου έκανε την ακόλουθη δήλωση. «Ambassador Rodger Davies embodied the qualities and spirit which mark an American. He chose an unusual profession, a profession which required that to serve his country he leave his home but never forget it». Που σημαίνει «έπεσε μαχόμενος». 

Σχετική εικόνα
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΜΕ
ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...

Ο Ντέϊβις είχε γνώση και ρόλο στο πραξικόπημα και την εισβολή και τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα! 

Στις 19 Αυγούστου, έξω από την αμερικανική πρεσβεία γινόταν διαδήλωση 600 περίπου «εθνικιστών», που έρριχναν πέτρες στο κτίριο , έσπαγαν τζάμια και έκαψαν εφτά αυτοκίνητα της πρεσβείας. 

(Νά θυμάσθε! 
Οι συνήθεις "ύποπτοι" και "κακοί" διαδηλωτές, - για άπαντα τα καλοκουρδισμένα ΜΜΕ ανά την υφήλιο - που προκαλούν "ΠΑΝΤΑ" επεισόδια, "έκτροπα" & "συγκρούσεις", είναι οι ..."εθνικιστές" ! Και οι ..."ακροδεξιοί"! Που κρατούν τις σημαίες της πατρίδος! Ενώ οι "άλλοι", οι "αυθόρμητοι" - ενταγμένοι σε σταθερά μισθολόγια ξένων "χώρων"... - με τα σφυροδρέπανα και τις γροθιές υψωμένες, τα καδρόνια, τίς 'μολότωφ' και τις κοτρώνες,  είναι απλώς "δημοκρατικοί και φιλήσυχοι" πολίτες, "ενάντιοι" στον καπιταλισμό και την "πλουτοκρατία"...."ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ").

Σχετική εικόνα

Μια ομάδα με Καλάσνικοφ, ανέβηκαν σε ημιτελή πολυκατοικία απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία που σήμερα στεγάζει την πρεσβεία της Δανίας και πυροβολούσαν στον "γάμο του Καραγκιόζη"... 
(Κρατείστε αυτήν την φράση. Πυροβολούσαν στον "γάμο του Καραγκιόζη". Ναί. Αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΒΟΛΑ...)

Σχετική εικόνα

Ο αρχιτέκτονας της τουρκικής εισβολής, ο πρέσβης Ρότζερ Ντέιβις βρισκόταν 
στο γραφείο του στο δεύτερο όροφο του κτιρίου και παρά τις προτροπές των υπευθύνων ασφαλείας να μετακινηθεί στο ειδικό δωμάτιο ασφαλείας της πρεσβείας, αποφάσισε να πάει για προστασία σε ένα εσωτερικό διάδρομο, 
μαζί με τον προσωπάρχη Έντι Έντουαρντς και τρεις Κύπριους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sniper cartoon

"Ξαφνικά" (...) έπεσε ο πυροβολισμός και ο πρέσβης χτυπήθηκε από σφαίρα στην καρδιά! Η σφαίρα λέγεται ότι πέρασε από το σπασμένο παράθυρο στο βάθος του διαδρόμου! 
Ο σκοπευτής μπορεί να βρισκόταν σε μια υπό ανέγερση διπλανή πολυκατοικία. 
Όταν κτυπήθηκε ο πρέσβης, ο προσωπάρχης Έντι Έντουαρντς έδωσε εντολή στην Μαρωνίτισσα γραμματέα του Αντουανέτ Βαρνάβα, να φέρει ένα φορείο από το διπλανό γραφείο. Μόλις σηκώθηκε η Αντουανέτ, κτυπήθηκε από μια σφαίρα στο κεφάλι! Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος! 

Ο πρέσβης Ρότζερ Ντέϊβις μεταφέρθηκε στην ιδιωτική κλινική «Λευκωσία» που ήταν κοντά στην πρεσβεία και υπέκυψε μετά από λίγο... 

Αποτέλεσμα εικόνας για target sniper

Το «Κράτος Δικαίου» αμέσως έθεσε "σε κυκλοφορία", ότι ο πρέσβυς Ντέϊβις σκοτώθηκε από πυρά ελεύθερου σκοπευτή που ανήκε στην ...'ΕΟΚΑ-Β' και έρριξαν το σενάριο του ...εξοστρακισμού, χωρίς ποτέ να τεκμηριωθεί ο εξοστρακισμός!

Η εκτέλεση του Ντέϊβις έγινε με απ΄ευθείας χτύπημα, από «επαγγελματία» και όχι από πυροβολισμούς στον ...γάμο του Καραγκιόζη... 

Οι ρουφιάνοι των αμερικανικών υπηρεσιών ακόμα και σήμερα διαδίδουν ψευδώς, ότι εκείνοι που πυροβολούσαν ήταν πρωτοπαλλίκαρα του Νίκου Σαμψών (φωτογραφία κάτωθι), ότι οι σφαίρες μπήκαν από το παράθυρο, κτύπησαν στον τοίχο, εξοστρακίστηκαν (!) και μια από αυτές βρήκε τον πρέσβη στο κεφάλι,(ενώ τον βρήκε στην καρδιά) . 

Αποτέλεσμα εικόνας για νίκος σαμψών

Μας διαβεβαιώνουν ακόμα ότι είναι μια «ανοησία», η άποψη ότι των σκότωσαν οι αμερικανοί, αλλά ποτέ ΔΕΝ έχουν παρουσιαστεί οι φωτογραφίες της αμερικανικής ασφάλειας από τις σφαίρες στους τοίχους, ούτε τα απόρρητα «Κρύπτο» τηλεγραφήματα της πρεσβείας... 

Οι Αμερικανοί το 1976, βρήκαν έναν μάρτυρα και με το ρεπορτάζ του 'ABC' σκηνοθέτησαν μια δίκη κατά του Γ. Κτηματία, σαν το άτομο που πυροβόλησε, ο οποίος συνοδευόταν από τους Ν. Λεφτή και Σ. Λοΐζου. 

Όμως η υπόθεση δεν στάθηκε στο ακροατήριο. Η εισαγγελία τροποποίησε το κατηγορητήριο από φόνο σε παράνομη οπλοκατοχή και οχλαγωγία.
Επιβλήθηκαν ποινές φυλακίσεως στον Ν. Λεφτή (πέντε χρόνια) και στον  
Γ. Κτηματία (επτά χρόνια), που ικανοποίησαν την αμερικανική πλευρά και τέλος...

[Πηγή:http://deltio11.blogspot.gr/2017/08/19-1974.html]
-------------------------------------------------------------------------

[Σημείωση.
Ίδιες ημέρες περίπου, ήτοι μέσα Αυγούστου, 5 χρόνια μετά, το 1979, "τ σ α κ ί ζ ε τ α ι" σε αυτοκινητιστικό "δυστύχημα"(...) σε μία ειδυλλιακότατη Ελβετική επαρχιακή πόλη, ο πρώην πρέσβυς των ΗΠΑ στην Αθήνα (επί 7ετίας) Χένρυ Τάσκα! 

Αποτέλεσμα εικόνας για HENRY TASCA

Ο Τάσκα δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τον Χ.Κίσσινγκερ και διαφωνούσαν για τους χειρισμούς με την Κύπρο... 
Ήθελε να εκδώσει μάλιστα και βιβλίο περί των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ περιστατικών, πρωταγωνιστών και θα ήταν άκρως "αρνητικό"...

Αποτέλεσμα εικόνας για HENRY TASCA
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ Χ.ΤΑΣΚΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΔΕΞΙΑ,
ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡ.ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...

Ο γιός του, κατήγγειλε δημοσίως μάλιστα ξανά και ξανά, ότι επρόκειτο για καθαρή δολοφονία του πατέρα του...]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!