Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ..."ΨΩΝΙΣΑΤΕ" ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!! (Ρωτήσατε άρα γε τους νεοδημοκράτες;)


Αποτέλεσμα εικόνας για μπογδάνος

(ΟΥΑΟΥ! ΚΑΝΑΝΕ 'ΔΙΑΝΑ' ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΑ ..."ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ"!)
Είναι σίγουρο πώς ταιριάζει γάντι η λαϊκή ρήση: "πάρε τον ένα και χτύπα τον πάνω στον άλλο"!
Ότι πιο γραφικό και φαιδρό λοιπόν κυκλοφορεί στην "πολιτική πιάτσα", έρχεται 'κουτί' για τον θίασο της 'Ν.Δ.'

Όπως αναφέρουν τα "Παραπολιτικά" ο γνωστός (αλλοπρόσαλλος) δημοσιογράφος Μπογδάνος, που τσακώθηκε με το παραλιακό κανάλι και τον έδιωξαν, ο οποίος στην παρούσα φάση ...ιδιωτεύει στην Νάξο, προαλείφεται για το ευρωψηφοδέλτιο - παρακαλώ! - της 'Ν.Δ.'

Έχουν γίνει μάλιστα οι σχετικές εισηγήσεις στον κ.Κούλη και ο ίδιος ο Μπογδάνος λένε, ότι έχει διαμηνύσει στον Κυριάκο πως προτιμά τις ...Βρυξέλλες (!!!) από την Α΄ Αθηνών.
Κύριε Μπογδάνο "μας", σε "κατανοούμε" απολύτως για την τόσο "εύστοχη" επιλογή σου, αφού οι αποδοχές της Ευρωβουλής, είναι περίπου ...τριπλάσιες απο της "δικής μας".... (Ατιμούλικο, ρώτησες σίγουρα τον Παπαδημούλη, έ;)

Έτσι μετά τον "κλωτσοσκουφιάδη" Ζαγοράκη, την κάποτε κάργα-μεγαλοπασόκα της Θεσσαλονίκης και νύν ψευτονουδούλα Σπυράκη και τον πρώην κομμουνιστή του καπιταλιστικού Λονδίνου (και κάποτε σύμβουλο του μακαρίτη Μητσοτάκη) Κύρτσο, έρχονται ακόμα πιο ...επιτυχημένοι ευρωβουλευτές, όπως ο 'σκάϊ'-Μπογδάνος.

Να περάσει ο ...επόμενος "αστέρας" !...
('Φτού σας' να μήν σας ματιάσουμε!)

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!