Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΚΑΒΑΛΑ: Νέα βεβήλωση της πινακίδος με το α ι μ α τ ο β α μ μ έ ν ο «Δεν ξεχνώ» για την Κύπρο!




(ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ"... ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ..."ΑΝΑΠΤΥΞΗ"!)
Συνολικά η έβδομη καταστροφή μέσα στα τελευταία 3 χρόνια (!!!) στις πινακίδες για την Κύπρο μας, που βρίσκονται στις δύο εισόδους της πόλεως..
Νέα βεβήλωση της πινακίδος που απεικονίζει την αιματοβαμμένη Κύπρο και φέρει το μήνυμα «Δεν ξεχνώ» έγινε από ...αγνώστους, πρό ολίγων εβδομάδων, αρχές Αυγούστου.

Η πινακίδα είναι αυτή που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Δήμου Καβάλας στην περιοχή της Άσπρης Άμμου. 
Ο άγνωστος, ή οι άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν το δεξιό μισό της πινακίδος το οποίο γράφει στα αγγλικά ”Remember CYPRUS” και από κάτω μήνυμα στα Γερμανικά, ενώ προσπάθησαν να καταστρέψουν και το άλλο μισό, χωρίς όμως να τα καταφέρουν πλήρως.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την καταστροφή αντιλήφθηκε αυτόπτης μάρτυρας, που ήταν εκεί κοντά και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

Το (ιστολόγιο) 'Off the Record' επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Καβάλας κ. Αντώνη Μπέρτζες, ο οποίος εξέφρασε την θλίψη του για το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι δύο χρόνια πριν, παρολίγο να δημιουργηθεί 'μίνι' διπλωματικό επεισόδιο, όταν ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλί Ριζά Ακιντζί είχε πει στην δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ότι οι Τούρκοι επισκέπτες «νιώθουν στενάχωρα» αντικρίζοντας την πινακίδα κατά την είσοδό τους στην πόλη...

ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΑΦΙΣΣΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ" ΟΙ ...Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Ι  ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΩ...
Τον περσινό Ιούνιο είχε καταγραφεί η τελευταία βεβήλωση στην άλλη πινακίδα που βρίσκεται στην δυτική είσοδο της πόλης στον Άγιο Σίλα...

[Πηγή:http://www.offtherecord.net.gr/2017/08/06/%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!