Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΝΑΙ... Δ Ω Ρ Ε Α Ν ! Ασφαλώς!



Αποτέλεσμα εικόνας για Eid al Adha greece oaka

(ΟΤΙ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!...)
Στο Σ.Ε.Φ. και το Ο.Α.Κ.Α. θα μπορούν οι μουσουλμάνοι της Αττικής να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά την εορτή της Θυσίας του Αβραάμ (Eid al Adha) που ξεκινά σήμερα Πέμπτη 31η Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η (..."γ α β ρ ό γ λ ε ι ο ς") Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπουργείου (-α) Παιδείας. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Eid al Adha greece
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΕΣ
ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ  ΤΟΣΟ "ΕΥΓΕΝΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ"
ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ... ΑΥΤΟΥΣ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ" & ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ,
Η (ΚΑΘΕ!)
ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΜΑΣ",
ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ...

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «για τη διευκόλυνση της προσευχής των μουσουλμάνων συμπολιτών μας επί τη ευκαιρία της εορτής της Θυσίας του Αβραάμ (Eid al Adha) που θα λάβει χώρα την 01/09/2017, παραχωρούνται  δ ω ρ ε ά ν (!!!), όπως κάθε χρόνο, σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, κατάλληλοι χώροι (!) εντός του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.)».

Αποτέλεσμα εικόνας για το ΟΑΚΑ στους μουσουλμάνους

Επιπλέον προσθέτει πως οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Ε.Φ. και του Ο.Α.Κ.Α. μέχρι την 30/08/2017.

Αποτέλεσμα εικόνας για το ΟΑΚΑ στους μουσουλμάνους

«Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για το ΟΑΚΑ στους μουσουλμάνους

Με την ευκαιρία της εορτής, ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και ειρήνη στους μουσουλμάνους εντός και εκτός της χώρας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΥΓ: Οι εισαγόμενοι (ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ) ισλαμιστές ΔΕΝ είναι «συμπολίτες μας» και ΔΕΝ πρόκειται να γίνουν!

[Πηγή: ιστ.'εθνικισμός']

"Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!