Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΕΚΕΙΝΟΙ Τ Ο Λ Μ Η Σ Α Ν ! ΕΜΕΙΣ;




Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΥΧΟΪ 35


(ΞΥΔΙ! ΞΥΔΙ! MADE IN RUSSIA!)
Η κυβέρνηση της Ινδονησίας ανακοίνωσε, ότι σκοπεύει να αγοράσει 11 'Σουχόϊ Su-35S', που θα τα πληρώσει με ...καφέ, τσάϊ (!) φοινικέλαιο και άλλα προϊόντα, και αποκάλεσε τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, «μια ευκαιρία για την ενίσχυση του εμπορίου». 

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

«Αυτή η ανταλλαγή με διακρατική συμφωνία υπό την επίβλεψη των δύο κυβερνήσεων» δήλωσε ο Υπουργός Εμπορίου της Ινδονησίας μετά την υπογραφή του μνημονίου κατανοήσεως ανάμεσα στην Ρωσική κρατική εταιρεία «Rostec» και την ινδονησιακή κρατική εμπορική εταιρεία 'PT Perusahaan Perdagangan' .

Σχετική εικόνα

Η Ινδονησία, η μεγαλύτερη οικονομία στην Νοτιοανατολική Ασία, έχει HΔΗ 16 Σουχόϊ που τα αγόρασε το 2003...

[ΠΗΓΗ:http://deltio11.blogspot.gr/2017/08/blog-post_99.html]

---------------------------------------------

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΩΦΩΝ

Η  βαρυτάτης (!) μορφής βαρυκοΐα εν Αθήναις των "πολιτικών μας", που κάνουν 'κάτι', μόνον ΑΝ εγκρίνει η ...πρεσβεία, ΤΩΡΑ ΤΙ;
Η Ινδονησία, ασφαλώς δεν είναι στο Αιγαίο, αλλά απο το 2003 έχει κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ της, για μαχητικό αεροπλάνο!

Ξ ε φ ε ύ γ ο ν τ α ς, απο τον "ασφυκτικό" εναγκαλισμό, από τον "κλασσικό" προμηθευτή της ...υδρογείου, τίς ΗΠΑ!
ΝΙΣΑΦΙ...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!