Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Επιτρέπεται να υπάρχει (έστω) ένας Έλλην χωρίς Α.Φ.Μ.; Όχι! Τά τζαμιά έχουν;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΑΤΡΟ

(ΦΤΑΝΕΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!)
Είναι γνωστό, πώς η Ελλάς ήταν ανέκαθεν 'η πατρίδα του θεάτρου'! Και μάλιστα απο την αρχαιότητα του θεάτρου 'υψηλού επιπέδου'.
Φαίνεται λοιπόν, πώς ακριβώς αυτό το θέατρο ...υψηλού επιπέδου, "παίζει διαρκώς παράσταση" ...χοντρής κοροϊδίας εις βάρος όλων μας.
Ήτοι των αφελών και βαθιά ανυποψιάστων Ελλήνων πολιτών...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΑΤΡΟ

Επικεντρώνουμε την συζήτηση, στα πολλές δεκάδες παράνομα τζαμιά της Αττικής, τα οποία απο πολλών ετών γνωρίζει άριστα και έχει καταγράψει η Αστυνομία, όπως έχει γραφεί κατ' επανάληψη στον Τύπο...

Η κυβέρνηση λοιπόν, ανάμεσα στις μάλλον φαιδρές δικαιολογίες για την κατασκευή και γρήγορη (...) λειτουργία του τζαμιού στον Ελαιώνα, ισχυρίζεται πώς όταν αυτό λειτουργήσει, "αυτομάτως" θα πάψουν να είναι "χρήσιμα" όλα τα υπόλοιπα παράνομα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ

Σίγουρα είναι βαθιά νυ-χτω-μέ-νη!

Ενώ λοιπόν υπάρχει ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο απο το 2014 που διέπει την λειτουργία τους, αυτό ΔΕΝ τηρείται...
Αριθμούν κατ' άλλους 80, κατ' άλλους 130 ανά την Αθήνα και τα γύρω προάστια, εγκατεστημένα σε ισόγεια ή υπόγεια πρώην μαγαζιά, (με βαμμένα συνήθως τζάμια για να μήν φαίνεται η χρήση, άν και οι περίοικοι ξέρουν) που οι απελπισμένοι ίσως ιδιοκτήτες τους, επειδή έχουν πολύ καιρό να δούν ενοικιαστή, δέχονται και τα δίνουν για "θρησκευτική" χρήση σε μουσουλμάνους.

Σχετική εικόνα

Μουσουλμάνους όμως "κήρυκες" και "μουλάδες" και "ιμάμηδες" ΑΠΟΛΥΤΩΣ αγνώστου προελεύσεως και ..."σκούφιας"!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ

Που "κηρύσσουν" επίσης εντελώς αγνώστου και ΥΠΟΠΤΟΥ περιεχομένου διδασκαλίες, ενώ το ίδιο άγνωστοι είναι και οι ΠΟΡΟΙ για το πώς συντηρούνται οι χώροι και αμοίβονται οι λαλίστατοι "μουλάδες"!

Σχετική εικόνα

Και επειδή δεν υπάρχει ούτε ένας Έλλην που δεν τον γνωρίζει άριστα η Εφορία, το πιεστικό όσο και εύλογο ερώτημα είναι, γιατί αυτά τα πολλές δεκάδες παράνομα αθηναϊκά τζαμιά, δεν έχουν Α.Φ.Μ.;

Και ασφαλώς, γιατί άρα γε, δεν έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ να εκδώσουν; 
Και μάλιστα σε τόσα πολλά χρόνια λειτουργίας τους;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ

Και γιατί το Υπουργείο Οικονομικών δέχεται και ανέχεται να "διαφεύγουν" τόσο ΧΑΛΑΡΑ, τόσο ΑΝΕΤΑ, τόσο ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ τα παράνομα αυτά τζαμιά απο την τσιμπίδα του, ενώ ΔΕΝ το επιτρέπει 'ούτε για ...αστείο' το ίδιο για τους Έλληνες πολίτες;

ΓΙΑΤΙ "ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ 'ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ';

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!