Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΜΑΣ ...ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΗΝΑ;

ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ:



Μέσα και έξω από το δημαρχείο της Αθήνας, και στους γύρω δρόμους (Σοφοκλέους, Σωκράτους, Ομόνοια κλπ..) όπως και σε δεκάδες άλλες συνοικίες γύρω από το κέντρο... όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου υπάρχει αυτή η εικόνα. 
Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν όλες (21-08-2017) από συνεργάτη του ιστολογίου μας.


































Εάν επιχειρήσετε στην “αναζήτηση” του 'google' (“εικόνες”) να βάλετε τις εξής “λέξεις-κλειδιά” με διάφορους συνδυασμούς τους: “Αθήνα-ισλάμ-μουσουλμάνες-παιδιά-καροτσάκια-μωρά-μαντήλες”...δεν πρόκειται να βρείτε ΤΙΠΟΤΑ! ..εκτός από αυτές που μόλις είδατε εδώ, και τις οποίες δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα τις βλέπετε, μέχρι να τις “κρασάρουν”... 


























Καθόλου τυχαία δεν είναι φυσικά η απουσία τέτοιων φωτογραφιών στο ελληνικό google. 
H νεοταξική αυτή διαδικτυακή πλατφόρμα, προσφέρει 'τα μάλα' στις αναίσχυντες προδοτικές μας κυβερνήσεις των 8 τελευταίων ετών, των ετών των μνημονίων και της αθρόας εισόδου λαθροεισβολέων...














Πρωθυπουργοί, υπουργοί, δήμαρχοι και κάθε καρυδιάς κρατικοί υπάλληλοι, ενισχύουν το έργο της καταστροφής της πατρίδος μας, γεμίζοντάς την με νεαρούς μουσουλμάνους - στην πλειοψηφία τους σουνίτες, λ ι π ο τ ά κ τ ε ς   από εμπόλεμη κατάσταση της πατρίδας τους, ή από μη εμπόλεμες ζώνες, από τα βάθη της Τουρκίας, Μπαγκλαντές κ.λ.π. - και νεαρές μαντηλοφόρες που είναι να απορείς αν είναι δικά τους όλα αυτά τα κουτσούβελα που κουβαλούν, ενώ οι περισσότερες είναι “στην τρίχα”, βαμμένες με ακριβά καλλυντικά, μιλώντας σε 'apple' (!!!) και άλλα ακριβά κινητά!

Γιατί βρίσκουμε επικίνδυνα όλα αυτά...

Γιατί όλα αυτά τα παιδάκια, τα εντάσσουν σιγά σιγά στα ελληνικά σχολεία οι προδότες του κοινοβουλίου - οι γονείς τους κι αυτά είναι οι ...επόμενοι ψηφοφόροι τους - θα αναπτύξουν μεν κάποιες επαφές και φιλίες με ελληνόπουλα, εν τούτοις όταν τους δοθεί εντολή από τους "θρησκευτικούς" τους ηγέτες, θα τα σφάξουν τα παιδιά μας. 
Το ισλάμ - κυρίως αυτό που μας έχουν κουβαλήσει, το σουνιτικό - δεν είναι θρησκεία της αγάπης – στρέψον αυτώ και το άλλο μάγουλο, σφάξε με πασά μου ν΄αγιάσω - είναι αιμοσταγές και επεκτατικό πολιτικό σύστημα.

Γι αυτό...





Ο συνεργάτης μας βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας για να καταθέσει κάποια δικαιολογητικά προς έκδοσιν ληξιαρχικής πράξης θανάτου - και μόνο για τέτοιες πηγαίνουν πια οι περισσότεροι Έλληνες στα δημαρχεία - Σε ερωτήσεις που απηύθυνε σε κάποιο υπάλληλο, με τον οποίο έπιασε συζήτηση σε έναν διάδρομο, έμαθε το εξής εξωφρενικό: 

Ότι όλοι αυτοί οι ξένοι που κατακλύζουν καθημερινά τις υπηρεσίες Ιθαγένειας, Δημοτολογίου κ.λ.π., με διάφορα δικαιολογητικά για να αποκτήσουν, αυτοί και τα παιδιά τους, ελληνική ιθαγένεια... 
τα χαρτιά και οι αποφάσεις που καταθέτουν, ή λαμβάνουν είναι έντυπα στα οποία παλιότερα κυριαρχούσε ο όρος "υπηκοότητα", και τέτοια, δηλαδή για τα ίδια έντυπα πρόκειται, μόνο που έχει αντικατασταθεί πλέον ο όρος "υπηκοότητα" με τον "ιθαγένεια", έτσι απλά, από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα. Νομότυπα;..παράτυπα;.. πάντως, όπως όλα δείχνουν..ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!

Υπηκοότητα και Ιθαγένεια - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ - δεν ξεχωρίζουν. 
Αυτό ισχύει από την εποχή του Όθωνα κιόλας. 
Και δεν βρέθηκε κανείς να το διορθώσει. 
Πράγμα που δεν μας εκπλήσσει, εφ΄όσον έχουμε πια διαπιστώσει... πόση μασονική 'ποδίτσα' έχει παρεισφρήσει στο νομοθετικό μας σύστημα επί δεκαετίες δεκαετιών...

Η προδοσία δεν έχει τέλος!...




Σε δημοσιεύσεις μου στα Αττικά Νέα, πέρυσι και φέτος, έγραψα με γλαφυρό τρόπο, "πολλά" πάνω σε αυτό το έγκλημα που συντελείται στην πατρίδα μας. 

Τα στοιχεία αφορούσαν πάλι το κέντρο της Αθήνας και το τραγικό Δημαρχείο στην Πλατεία Κοτζιά, έναν προθάλαμο παράνομης κι επικίνδυνης ελληνοποίησης, ένα "Ελληνοποιείο" αισχίστου είδους, όπως και άλλα φαντάζομαι στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.
Η εικόνα παραμένει, μέχρι κι αυτήν την στιγμή, ίδια.




Aπό τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, ανά μισή ώρα και στα πεζούλια γύρω από το προαύλιο του δημαρχείου της Αθήνας (δηλ, στο επίπεδο των εισόδων του) θα δεις τα πιο απίθανα πράγματα (βολτάρετε επίτηδες μόνο για δύο ώρες, με μια φωτογραφική μηχανή και θα πάρετε βραβείο αποκαλυπτικού ρεπορτάζ):


Μαροκινοί, Ρουμάνοι, Αλγερινοί, αλλά κυρίως ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ με άθλιο ή πολύ καλό ντύσιμο, ανταλλάσουν λαθραία κινητά, πουλούν χασίς και ηρωΐνη, βγάζουν πάντα από τις τσέπες πάκα με 500άευρα...

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ: Σπάνε ''βραχάκια'' (κοκαΐνη) στα πεζούλια και την 'σνιφάρουν' επί τόπου! ! !


Και όλα αυτά με ...απίστευτη άνεση, όπως κάθεσαι και εσύ να στρίψεις ένα τσιγάρο 'όλντ χόρμπον', γιατί ξέρουν πως ποτέ δεν πρόκειται να πλησιάσει "μπάτσος", λες και είναι μιλημένοι, ότι το προαύλιο του δημαρχείου είναι το πιο ...ασφαλές σημείο (!) γιατί έχει δοθεί εντολή στις αρχές να μην πλησιάζουν, "είναι άσυλο πολυπολιτισμικότητας", άντρο των "χαϊδεμένων μεταναστών". 
Τα χαϊδεμένα των υπουργών και δημάρχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των υπαλλήλων του Τζωρτζ Σόρος.

Και προσέξτε: Πάκα 500άευρα και κοκαϊνη! (Κοκαϊνη: το πιο ακριβό ναρκωτικό, πολυτέλεια κυρίως των πολιτικών και των τραγουδιστών. ...α, ξέχασα: και των πακιστανών)

Ποιος τους έχει φορτώσει και με τα δύο;...
Ξέρετε πως αύριο, αυτοί που σνιφάρουν την κόκα αρπάζουν εύκολα ένα καλάσνικοφ και όποιον πάρει ο χάρος;... η κόκα τρελλαίνει. 
Δεν υπολογίζεις την ανθρώπινη ζωή.

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΡΑ:

Μπαίνεις και αριστερά σου είναι η πλατεία με τους 'γκισέδες' δημοτολογίου. 

Δεξιά η πλατεία με τους 'γκισέδες' ληξιαρχείου. 

Σε αυτήν λοιπόν και μπροστά στον γκισέ με τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, μεταξύ 9 το πρωΐ και 14:30 γίνεται της κολάσεως από κόσμο! 

Χώρια που δεν μπορείς να σταθείς από ένα έντονο ‘’άρωμα’’ ιδρώτα και απλυσιάς. 

Γιατί αυτό το άρωμα;…Απλή η εξήγηση:

Ο ένας στους δέκα από αυτούς είναι Έλληνας.

Οι υπόλοιποι όμως είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Ρουμάνοι, Αλβανοί, Νιγηριανοί, ρομά κ.ά… 

Αυτοί λοιπόν, επειδή τους παρέχονται όλα τζάμπα, εν αντιθέσει με τους Έλληνες οι οποίοι τώρα πια πολλοί ψάχνουν και για ληγμένα φάρμακα εκτός από αποφάγια στους κάδους .. 

ΓΕΝΟΒΟΛΑΝΕ "αβέρτα κουβέρτα"(αναφανδόν)! …
ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…
Πόση υπομονή λοιπόν να κάνεις με όλα αυτά;… μήπως κι έρθει η στιγμή που θα αφηνιάσουμε και θα αρχίσουμε να κυνηγάμε πολιτικούς όλοι πλέον, για να τους λυντσάρουμε;… 
Φυσικά, τότε θα είναι που, για να μας τρομοκρατήσουν, θα αμολήσουν με ένα μήνυμα στο κινητό, όλα αυτά τα απροσκάλεστα από εμάς στίφη, να κάνουν λεηλασίες και μαζικά εγκλήματα.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΚΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

[Πηγή:http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/08/blog
post_21.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!