Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι ! (Τό ακούσατε πουθενά;)

ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΝΕΟ" Δ.Σ. !
'ΤΑΚΑ - ΤΑΚΑ' Ε;

Αποτέλεσμα εικόνας για τεμενος βοτανικού

(ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 4 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ "ΑΠΛΩΣ" ΜΕ ...Δ Ι Α Β Α Τ Η Ρ Ι Ο ; ; ;)
Συμφώνως με ορισμένα δημοσιεύματα του Τύπου,  η κυβέρνηση εμφανίζεται να επείγεται 'ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ' (...) για την υλοποίηση λειτουργίας του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό!!! 
Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός (α-) Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κ. Γαβρόγλου, προχώρησε στον ορισμό της Διοικούσης επιτροπής του Ισλαμικού Τεμένους που ετοιμάζεται...

Αποτέλεσμα εικόνας για τεμενος βοτανικού
Αποτέλεσμα εικόνας για τεμενος βοτανικού

Αποτέλεσμα εικόνας για τεμενος βοτανικού

Πρόεδρος της Επιτροπής τοποθετείται ο Κωνσταντίνος Πιτταδάκης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διευθύνσεως της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Ερεύνης και Θρησκευμάτων,

Αντιπρόεδρος η Σταματίνα Μουρελάτου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διευθύνσεως της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών.

Σχετική εικόνα

Τα υπόλοιπα μέλη είναι ως εξής:

- Ιωάννης Βακουντούζης, Προϊστάμενος Διευθύνσεως του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρωτή του, την Ελένη Χαλβατζά Προϊσταμένη Διευθύνσεως του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού,

- Κανέλλα (Νέλλη) Παπαχελά . Αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρωτή της, τον Ελευθέριο Παπαγιαννάκη του Μιχαήλ, Αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού,

- Στέφανος Βαζάκας, Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγο, με αναπληρωτή του, την Γιαννούλα Κουρεμάδα, Δικηγόρο παρ΄ Αρείω Πάγο,

- Εχάμπ (Ehab) Ελ Σαγιέντ (El Sayed) του Ελκότμπ (Elkotb), (Α.ΔΙΑΒ.: A 02386550, με αναπληρωτή του, τον Χαλίντ (Khalid) Μπάντρ (Badr) του Χασάν (Hasan), εκπρόσωποι (;;;) των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική,

- Γκουλάμ (Ghulam) Μουρταζά (Murtaza) του Καντίρ Γκουλάμ (Qadir Ghulam), με αναπληρωτή του, τον Ασίρ Χαιντέρ (Ashir Haider) Σαγιέντ (Syed) του Αιτζάζ Χαιντέρ (Aijaz Haider), εκπρόσωποι (;;;) των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική.

-------------------------------------------------

[Τό  π α ν ά θ λ ι ο αυτό σκηνικό του τζαμιού, έχουμε καταλάβει ΟΛΟΙ οι Έλληνες πώς (και αυτή όπως και η προηγούμενη...) η κυβέρνηση "καίγεται" να το "τρέξει"!

ΠΡΩΤΑ,  ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ" ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ  Ο Λ Ο Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Ο   ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2007!

ΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ αρ. 2 & ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΓΩΝΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΑΜΙ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΞΕΡΕΤΕ! 
ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ! 
ΠΟΥ ΧΩΡΑ 1.000 ΠΙΣΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ποτέ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΕΤΑ!
Υπάρχει τώρα ένα νέο 'ανέκδοτο', οι 4 "εκπρόσωποι" (σκέτο καλαμπούρι!) των μουσουλμάνων που ορίζονται στο Δ.Σ.

Μά καλά, είμαστε σοβαροί, ή για κλάματα;

Υπήρξαν κύριοι, ή διενεργήθηκαν τίποτε ...αρχιαιρεσίες, τίποτα εκλογές, τίποτε νόμιμες εφορευτικές επιτροπές, με δικαστικό εκπρόσωπο, που "έβγαλλαν" αυτούς τους ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "εκπροσώπους" ...δημοκρατικώς, όπως γίνεται παντού ανά την επικράτειά μας, ανάμεσα και στους μουσουλμάνους;

Σε ποιά "τετράποδα ζώα"  απευθύνεσθε;
Σε ποιά "τετράποδα ζώα" γράφετε και ανακοινώνετε πώς οι 4 μουσουλμάνοι είναι ..."εκπρόσωποι";

Ποιανών ρέ συριζομαριονέττες;

Από πού και έως πού "εκπρόσωποι";

Ποιοί ...λαθρομετανάστες τους εξέλεξαν, πότε, πού και με ποιόν τρόπο;]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

3 σχόλια:

  1. Που είναι οι πνευματικοί ταγοί του γένους, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι και ενιστάμενοι γι'αυτήν την τραγωδία που ενέσκηψε στη χώρα μας;;;Που είναι ο Πειραιώς που όπως αποδεικνύεται αρέσκεται στο να εκφωνεί καλλωπισμένους αγωνιστικούς λόγους και στην πράξη ποιεί την νύσσαν όπως και όλοι οι ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος;;;!!!Αυτό που εγώ παρατηρώ είναι ότι κάθε Κυριακή έξω από τον χώρο όπου θα κτιστεί το τέμενος αναπέμπουν δεήσεις και παρακλήσεις στην Παναγία προκειμένου να αποτραπεί η ανέγερσή του 10 το πολύ άνθρωποι τους οποίους πολλοί αποκαλούν και γραφικούς ωστόσο αυτοί αποδεικνύονται άξιοι ομολογητές και μαχητές της Πίστεως και της Πατρίδος. Και για όσους δεν παρευρίσκονται εκεί προφασιζόμενοι διάφορα προσκόμματα όπως το ότι πιστοί εκεί είναι ακραίοι και γραφικοί αποδίδοντάς τους την ταμπέλα των ''παλαιοημερολογιτών'' έχω να πω ότι όσοι αποφεύγουν τον αγώνα και την ομολογία δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν αδελφούς μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και θέτουν εαυτούς εις κίνδυνο διωγμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε ...πικρό δίκοιο. Αγαπητή συνεργάτιδα κ.Χρ.Πολίτη, θα μπορούσε κάλλιστα να "απαντήσει" κανείς, στα γραφόμενά σας, όχι απλώς με κάποια ανάρτηση, αλλά στην κυριολεξία με ολόκληρο ΒΙΒΛΙΟ!
      ΠΡΕΠΕΙ να δούμε τα πράγματα κ α τ ά μ α τ α.
      Ρεαλιστικά και δίχως απολύτως καμμία επιφύλαξη, πολύ δέ περισσότερο χωρίς καμμία άχρηστη ευγένεια...
      Εκεί που φθάσαμε οι ανοχές και οι επιείκιες είναι πλέον ΑΤΟΠΗΜΑ & ΔΕΙΛΙΑ.
      Κυρία Πολίτη, είναι ηλίου φαεινότερον, πώς η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος και "φοβούμεθα" και η Ιερά Σύνοδος, είναι ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ δεμένη!
      Από ποιούς θα ερωτήσουν ("αφελώς") οι περισσότεροι;
      Μά, απο εκείνους που απο τις κατασκότεινες αίθουσές τους, "ρυθμίζουν" ανέκαθεν (μεταμεσονύκτιες ώρες...) την πορεία του ΚΑΤΑΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ αυτού τόπου.
      Και άς μήν λησμονούμε ούτε δευτερόλεπτο και απο ορισμένες πρεσβείες...
      Όπως διδαχθήκαμε στα γυμνασιακά μας χρόνια, στο ίσως "αντιπαθητικό" μάθημα της Χημείας, οι περισσότεροι Συνοδικοί και ο "πρώτος" μαζί, θυμίζουν τα περίφημα 3 στερητικά άλφα, ήτοι "άχρους, άοσμος, άγευστος"!
      Και όπως διατυπώνεται με σαφήνεια στο Ιερό κείμενο της 'Αποκαλύψεως', ο ευαγγελιστής Ιωάννης γράφει πώς τον 'χλιαρό' ο Ύψιστος θα τον "εμμέσει", ήτοι θα τον ...ξεράσει, αφού ούτε "ζεστός" είναι, αλλά ούτε και "κρύος", δηλαδή τίποτε ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
      Ασφαλώς όπως όλοι εμείς οι λαϊκοί, όταν κρίνει ο Μεγαλοδύναμος να έλθει 'η ώρα μας', θα απολογηθούμε, όσο μπορέσουμε.
      Το ίδιο ακριβώς όμως και πιθανώς μέσα σε σαφώς "στενότερα" πλαίσια, θα υποβληθούν και οι κληρικοί, ανεξαρτήτως ιεραρχίας και βαθμίδος, φήμης και θέσεως στην μάταιη γήϊνη παρουσία μας.
      Φταίμε όμως και σε μεγάλο βαθμό, όλοι εμείς οι "αποστασιοποιημένοι" και αδιάφοροι θεατές όλων των θλιβερών γεγονότων της πατρίδος μας, που δεν ασκούμε ΙΣΧΥΡΕΣ πιέσεις στους πολιτικούς μας αλλά και στους ΙΕΡΑΡΧΕΣ μας, ώστε να μας λάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρά υπ΄όψιν!
      ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, επειδή τα ζητήματα αυτά ΠΟΝΑΝΕ απέραντα και είναι ΑΧΑΝΗ, μόνον άν ενωθούμε όλοι οι Έλληνες "σάν μία γροθιά" και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας δώσουν οι (όποιοι) ταγοί μας σημασία και προσοχή, να μας υπολογίζουν και να μας σεβαστούν, τότε και μόνον τότε θα υπάρξει αποτέλεσμα.
      Με αισιόδοξο 'μάτι' αυτά...
      Τέλος, οι πρώτες ήδη ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΑΡΡΑΛΕΩΝ κληρικών ανά την Ελλάδα, που διεχώρισαν την θέση τους και ΕΠΑΨΑΝ να μνημονεύουν ορισμένους λυπηρά ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ με τον Οικουμενισμό και τον άκρως επικίνδυνο ένοικο του Φαναρίου, αρχιερείς δίνουν και αποδεικνύουν πώς ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ
      ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!
      Ούτε 'παρακάλια', ούτε ψευδοκαταλλαγές, ούτε ανοχές, ούτε ισορροπίες.
      Άλλως τε ο Άγιος Γρηγόριος ο θεολόγος έγραψε πώς ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΑΡΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς αγαπητέ συνεργάτη κλήρος και λαός αποδέχθηκαν βαθμιαίως τον τελευταίο αιώνα θανάσιμες οικονομίες οι οποίες κανονικοποιήθηκαν και προωθήθηκαν ως επίσημη γραμμή της Εκκλησίας αλλοιώνοντας τραγικά το ορθόδοξο κριτήριο και αισθητήριο του χριστεπωνύμου πληρώματος.Δυστυχώς πλέον είναι αργά για να ανατραπεί η μόλυνση και ο σκοτασμός που έχουν επιφέρει οι διαχρονικοί προδότες και υπονομευτές της πίστεως οπότε το μόνο που μας επιτρέπουν οι Πατέρες να κάνουμε είναι να διαχωρίσουμε τους εαυτούς μας από την παναίρεση διακόπτοντας κάθε κοινωνία με τους οικουμενιστές αλλά και τους κοινωνούντες μετά αυτών αφενός για να μην συγκαταλεχθούμε κι εμείς μαζί τους στην δίκαιη Κρίση του Κυρίου γιατί εφόσον δεν έχουμε να επιδείξουμε καμιά αρετή τουλάχιστον να μην κατηγορηθούμε για προδότες της πίστεως και αφετέρου για να αφυπνιστούν οι υπόλοιποι αδελφοί μας που τους έχουν αποκοιμίσει και τους κατευθύνουν προς την πνευματική τους σφαγή και την υποδοχή του αντιχρίστου ως σωτήρα γιατί αυτό το σάπιο ιερατείο θα τον προσκυνήσει.Και όπως πολύ εύστοχα γράψατε βασιζόμενος στα φωτισμένα λόγια του Αγίου Γρηγορίου του νέου Θεολόγου όντως είναι προτιμότερη η καλή διαφωνία παρά η κακή ομόνοια σύμφωνα με τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!