Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΧΤΥΠΗΣΑΝ 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ με πέτρα (!) ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ...ΚΑΝΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ!




(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ...)
Τίποτα, μά τίποτα δεν έχει αλλάξει στην συμπεριφορά κάποιων ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ, ενοχλητικών και εγκληματικών τύπων εκ των λεγομένων ...«ευπαθών», μετά την δολοφονία του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι. Και δεν έχει αλλάξει  τ ί π ο τ α, διότι δεν έχει αλλάξει η ανοχή του   ψ ε υ δ ο κ ρ ά τ ο υ ς   απέναντί τους.

Έτσι, ένα ακόμα περιστατικό βίας σημειώθηκε όπως μεταδίδεται απο το πρωΐ σε ορισμένες ραδιοφωνικές ειδήσεις, στο Ζεφύρι της Αττικής με θύμα ένα αθώο 9χρονο κοριτσάκι!

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου δύο αυτοκίνητα «ευπαθών» στάθμευσαν ..."τυχαία" κάτω από το σπίτι της οικογένειας της 9χρονης, με τέρμα την "μουσική" επί πολύ ώρα και πίνοντας μπύρες!

Όταν το κοριτσάκι (στο μπαλκόνι του σπιτιού της) τους ζήτησε να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής, δέχτηκε «βροχή» από γυάλινα ποτήρια και πέτρες, μία από τις οποίες χτύπησε το παιδί στο κεφάλι (!), με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάσειση!

Να τους χαίρονται (τους "φουκαριάρηδες" και "ευπαθείς"...) οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», της αριστεράς και του εσωτερικού και  του εξωτερικού!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!