Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, στήν δήθεν "πολιτισμένη" Ευρώπη του 21ου αιώνος...



Αποτέλεσμα εικόνας για custodio ballester
ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΒΑΛΛΕ  Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α ΜΕ ΤΟΥΣ
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ...

Υπό διωγμό εμφανίζεται να βρίσκεται η χριστιανική θρησκεία στο εσωτερικό της Ε.Ε., καθώς αλλεπάλληλα κρούσματα διώξεως λειτουργών ή καταργήσεως χριστιανικών λειτουργικών λαμβάνει χώρα σε διάφορες χώρες. 
Αποτέλεσμα εικόνας για custodio ballester

Ακόμα και η Ισπανία, η κάποτε «σκληρή» καθολική Ισπανία ακολουθεί την γραμμή των Βρυξελλών: Εισαγγελία της Καταλονίας έχει ξεκινήσει διαδικασία επιβολής ποινικών κυρώσεων κατά του πατέρα Custodio Ballester, ο οποίος, στα πλαίσια του εορτασμού του λεγόμενου «Gay Pride» στην χώρα, είπε, ότι η ομοφυλοφιλική πρακτική «είναι μια σοβαρή αμαρτία».

Σχετική εικόνα

Σε μια ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην ενορία του στις 24 Ιουνίου, ο ρωμαιοκαθολικός ιερέας εξέφρασε την λύπη του, ότι «έχουμε ξεχάσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια σοβαρή αμαρτία, επειδή είναι ενάντια στην φύση του ανθρώπου»

Επίσης ο π. Ballester επέκρινε τις εκδηλώσεις για το Gay Pride στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη ως «δημόσια ντροπή».«Έχω ήδη πάρα πολλές αμαρτίες ώστε να προσθέσω και αυτή, του να μην λέω την αλήθεια», είπε ο ιερέας.

Αποτέλεσμα εικόνας για custodio ballester

Πολλοί έσπευσαν να επικρίνουν τον π. Ballester, μεταξύ των οποίων και η δήμαρχος της L'Hospitalet de Llobregat της Βαρκελώνης, Núria Marin, του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας (ΕΠΑ), η οποία περιέγραψε στο Twitter την ομιλία του ως «απαράδεκτη» και ότι η συμπεριφορά αυτή του ιερέα «προάγει το μίσος»... 

Αποτέλεσμα εικόνας για custodio ballester

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημερώσεως, η κυβέρνηση της Καταλονίας ζητεί ο π. Ballester να κατηγορηθεί για «εγκλήματα μίσους» και η Εισαγγελέα να αξιολογήσει τις πιθανές ποινικές διώξεις, οι οποίες θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στη φυλακή!
Υπάρχει ήδη μια εκστρατεία ηλεκτρονικής συλλογής υπογραφών υποστηρίξεως του ιερέως από την 'HazteOir.org' η οποία σε μια ημέρα συγκέντρωσε 20.000 υπογραφές. 

Για τον π. Ballester, η υπόθεση αυτή θα πρέπει να αφυπνίσει τους καθολικούς πιστούς. «Αν μπορούν να αποκαλέσουν εγκληματία έναν ιερέα, όχι για λόγους νομικής ή ηθικής φύσεως, επειδή αποκάλεσε μια ορισμένη συμπεριφορά ως αμαρτία, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια σταλινική δίωξη εναντίον της Εκκλησίας και μια προσπάθεια φίμωσής της», είπε.

Αποτέλεσμα εικόνας για custodio ballester

«Θα συνεχίσω. Επειδή αυτή είναι μια αποφασιστική μάχη, για το κατά πόσο η εκκλησία μπορεί να κηρύξει το Ευαγγέλιο ή όχι»,είπε ο π. Ballester.«Αν είναι να πάω στο δικαστήριο, θα βάλω το ράσο μου και θα πάω να δικαστώ», είπε.

Ο ιερέας σημείωσε επίσης, ότι η ομοφυλοφιλική ατζέντα και η ιδεολογία του φύλου προωθείται από την 'ελίτ' της χώρας, η οποία είναι διεφθαρμένη, ενώ ο λαός δεν είναι ακόμα. 

Την ίδια στιγμή ένα νηπιαγωγείο στην Σουηδία, που το διαχειρίζεται ο «Στρατός της Σωτηρίας», θεωρήθηκε «πολύ χριστιανικό» στο εκπαιδευτικό του περιεχόμενο, όπως διαπίστωσε μια κυβερνητική επιθεώρηση και αναγκάστηκε να σταματήσει τα μαθήματα της Βίβλου την ώρα του κολατσιού και την προσευχή πριν από τα γεύματα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για swedish schools

Ο σουηδικός νόμος περί Εκπαιδεύσεως απαγορεύει το «ομολογιακό» εκπαιδευτικό περιεχόμενο κατά την διάρκεια της σχολικής φοιτήσεως. Αναφέρει επίσης ότι οι μαθητές πρέπει πάντα να έχουν τη δυνατότητα να εξαιρεθούν από αυτές τις δραστηριότητες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για swedish schools
ΝΑΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...
ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ "ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ" ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

«Γνωρίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε πλέον κάποιο χρόνο προσευχής, γιατί θα θεωρείτο "ομολογιακή δραστηριότητα", και έτσι προσθέσαμε μια μικρή προσευχή κατά τη διάρκεια των γευμάτων», δήλωσε η Britt Marie Mårtensson, διευθύντρια του νηπιαγωγείου. 
Αλλά και αυτό ακόμα θεωρήθηκε υπερβολικά ομολογιακό για τις προτιμήσεις της κυβερνήσεως, επειδή τα παιδιά προσχολικής ηλικίας «δεν είχαν αρκετές επιλογές να αποχωρήσουν από αυτήν». 

Τώρα, αντί για την προσευχή, τα παιδιά τραγουδούν ένα στιχάκι στο οποίο «ευχαριστούν τον ήλιο, την βροχή και το φαγητό»(!!!;;;), ανέφερε ο SVT. 

«Δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει διάκριση ανάμεσα στις δραστηριότητες που είναι εκπαιδευτικές και εκείνες που δεν είναι στα δημοτικά σχολεία, διότι η διδασκαλία συμβαίνει στην τάξη, αλλά όταν πρόκειται για προσχολική ηλικία είναι δύσκολο να γίνει αυτή διάκριση», δήλωσε η Pian Rosell του δήμου Umeå. 

Τα παιδιά δεν λένε "αμήν", ούτε μιλούν για τη Βίβλο. Το σχολείο διαθέτει χώρο για 32 μαθητές, σύμφωνα με την SVT. 

Ήδη στον Καναδά τα χριστιανικά σχολεία έχουν υποχρεωθεί να ενσωματώσουν και μαθήματα 'LGBT' και υπέρ της αμβλώσεως.

Αποτέλεσμα εικόνας για swedish prime minister 2017

Ο Πρωθυπουργός της Σουηδίας (άνω) δήλωσε πρόσφατα, ότι πιστεύει ότι όλοι οι ιερείς της Εκκλησίας της Σουηδίας, πρέπει (;;;) να τελούν «γάμους» ομοφυλόφιλων αλλιώς να βρουν άλλη δουλειά!!!

[Πηγή: 'ΘάνοςΕύηΚούκφαμιλη']

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

2 σχόλια:

  1. Μεταξύ ἄλλων, τό ὡραιότατον αὐτό ἄρθρον γράφει καί τά ἑξῆς: "η ομοφυλοφιλική ατζέντα και η ιδεολογία του φύλου προωθείται από την ελίτ της χώρας." Ὅμως, οἱ ἐλίτ τῶν διαφόρων χωρῶν εἶναι μαριονέτται τῶν Σιωνιστῶν, ὅπως εἶναι καί τά ἄλλα πολιτικά ἀνδρείκελα τῶν διαφόρων "κυβερνήσεων." Προφανῶς, τό μεγάλο ἀφεντικό (Σιωνισταί-Παγκοσμιοποιηταί) συντονίζει τά δαιμονικά αὐτά νομοθετήματα (περί "ἀντιρατσισμοῦ" κ.λπ.) καί τήν ἐφαρμογήν τους. Πῶς γίνεται οἱ ἴδιοι νόμοι, οἱ ἴδιες βρωμερές ἀτζέντες περί "πολιτικῆς ὀρθότητος," ὁμοφυλοφιλίας, ἰσλαμοποιήσεως, δαιμονοποιήσεως τῶν παραδοσιακῶν ἀρχῶν, διδασκαλίας σατανικῶν ἰδεῶν στά σχολεῖα κ.λπ. νά καθιερώνονται καί νά ὑλοποιοῦνται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ εἰς ὁλόκληρον τήν ὑφήλιον; Συνεπῶς, προφανῶς καί δέν εἶναι ἡ (ὄντως διεστραμμένη) "ἐλίτ τῆς χώρας" πίσω ἀπό αὐτό τό ἄκρως Δαιμονικόν σχέδιον, ἀλλά εἶναι "τό μυστήριον τῆς ἀνομίας," πού τελικῶς δέν εἶναι καί τόσον μυστήριον, ἐφόσον εἶναι γνωστή ἡ ταυτότης αὐτῶν πού ἐπιβάλλουν τήν δικτατορίαν τοῦ Ἀντιχρίστου, μέ τίς εὐλογίες καί τήν συνεργασίαν πάντοτε τῶν διαφόρων "ἐκκλησιῶν" (τοῦ Διαβόλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητὲ κύριε Χατζηνικολάου, σᾶς εὐχαριστοῦμε θερμῶς γιὰ τὶς πάντοτε εὔστοχες καὶ καίριες ἐπισημάνσεις σας. Συμφωνοῦμε ἀπολύτως ὅτι πρόκειται γιὰ δαιμονικὸ σχέδιο, τὸ ὁποῖον ἐξυφαίνεται εἰς βάρος ὅλων τῶν λαῶν μὲ τὴν ἀγαστὴ συνεργασία τῶν ἐντοπίων ἐντολοδόχων («κυβερνήσεων», «πνευματικῆς» ἡγεσίας, δημοσιοφαύλων, συνδικαΛΗΣΤΩΝ κ.ο.κ.).

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!