Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΣΕ 1.500 "φουκαριάρηδες" λαθρομετανάστες ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ για ...καλλιέργεια!!! Πού; Στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!!! Α Ι Σ Χ Ο Σ !

(ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ Ο Λ Ο,  ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρο


(ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ..."ΝΟΙΩΘΟΥΝ" ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ!)
Στην επόμενη φάση, αυτή της εντάξεως των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία, περνάνε η «κυβέρνηση» και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά την διαφαινόμενη εκτόνωση των μεγάλων «προσφυγικών» ροών προς την Ελλάδα.

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Σε μια περίοδο όπου η χώρα μας δίνει μάχη, καθώς κινδυνεύει με απώλεια έως και του 20% των συνολικών πόρων που η Ε.Ε. της παρέχει λόγω της μετακυλίσεως των «προσφυγικών» ρευμάτων προς την Ιταλία και την Ισπανία, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ετοιμάζει εκτεταμένο πρόγραμμα ...εκμαθήσεως "δεξιοτήτων" (!) και παροχής εργασίας για τους «πρόσφυγες»!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες εντατική είναι η συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Αναπτύξεως, με σκοπό την παροχή προς τους δοκιμαζόμενους «μετανάστες» βασικών γνώσεων επικοινωνίας και κατόπιν επαγγελματικών δεξιοτήτων, κυρίως, στον αγροτικό τομέα. 

Σχετική εικόνα

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Αναπτύξεως Βαγγέλης Αποστόλου μελετά την προοπτική ...παραχωρήσεως γής (!!!!)  αρχικά σε 1.000 έως 1.500 (!!!!!!!!!!!!!) "πρόσφυγες" για να απασχοληθούν με τις καλλιέργειες. 

Αν και ακόμα το υπουργείο δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί αυτό το πρόγραμμα, ο προσανατολισμός του είναι οι «πρόσφυγες», κυρίως από εμπόλεμες περιοχές, να απασχοληθούν άμεσα ώστε να μην αποτελούν κοινωνικό κίνδυνο και να μην εκτραπούν προς παράνομες, ή παραβατικές ενέργειες...

Αποτέλεσμα εικόνας για Βαγγέλης Αποστόλου
Ο ..."ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ" κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
"ΜΑΣ" ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
Ο ...ΜΕΓΑΛΟ-"ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟΣ" ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ
"ΜΑΣ" ΜΕ ΤΙΣ
""ΦΑΕΙΝΟΤΑΤΕΣ"" ΙΔΕΕΣ ...

Σκέψεις των ιθυνόντων είναι να υπάρξουν περιοχές στη Μακεδονία (!!!), ή την Βοιωτία (;) όπου θα μπορέσουν να απασχοληθούν οι «πρόσφυγες»-καλλιεργητές, όμως η «κυβέρνηση» δεν μένει μόνο σε αυτόν τον σχεδιασμό. 
Συγκεκριμένα, ήδη οι αρμόδιες ομάδες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι σε επικοινωνία με συνδικάτα, την ΠΑΣΕΓΕΣ, τη ΓΣΕΕ, ακόμα και τους βιομηχάνους, με στόχο να οργανώσουν προγράμματα απασχόλησης των «μεταναστών». 

Κατάσχουν περιουσία για λίγα ευρώ χρέος προς το δημόσιο, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, για να δώσουν τζάμπα την γη στους ΛΑΘΡΟεποίκους. 

Aυτό μόνο επί ...Τσαουσέσκου μπορεί να συγκριθεί. 
Αν τολμήσεις και μιλήσεις είσαι ...φασίστας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ

Να μιλήσει ο Κούλης; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΕΒΑ

Μιλά η κομμουνίστρια Μαρέβα Γκραμπόφσκυ* και επικρατεί σιωπή.
------------------------------------------------------

Έ; 
Τί είπες; 
Δεν ακούσαμε...
Για μίλα πιό δυνατά...

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΕΒΑ γυμνάζεται





ΜΑ, ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΚΑΛΑ ΤΗΝ 'ΓΙΟΓΚΑ' ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ...ΓΡΑΦΕΙΑ; ; ;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΕΒΑ γυμνάζεται
ΛΙΑΝ ΠΙΣΤΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ 'ΓΙΟΓΚΑ' Η ΚΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΥ.
ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ; ΝΑ ΤΟ  Ξ Ε Χ Α Σ Ε Ι!

["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Ἀγαπητοί μου, οἱ λέξεις "πρόσφυγες" (ἀντί τοῦ ὀρθοῦ, πού εἶναι "λαθρομετανάσται" ἤ "λαθροτζιχαντισταί") καί "κυβέρνηση" (ἀντί τοῦ ὀρθοῦ, πού εἶναι "μαριονέτται τῶν Σιωνιστῶν") σκανδαλίζουν. Βάλτε τες τοὐλάχιστον σέ εἰσαγωγικά, γιά νά τίς προσπερνοῦμε ἥσυχα, χωρίς νά διαμαρτύρεται ἡ ψυχή μας πού προσπαθοῦμε νά τήν ἐξαπατήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκρίνουμε και "επαυξάνουμε" όπως λέγαμε στον Στρατό... Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!