Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ (ρέ 'συντρόφια') τήν ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ γιά ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ;

(ΕΛΑ ΝΤΕ!
ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ "ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ" ΗΓΕΤΗΣ, ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ..."Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Ο" ; ; ; )

Σχετική εικόνα


Μήπως γνωρίζετε, φίλοι αναγνώστες, ποιο καθεστώς, σε ποια χώρα του κόσμου, καθιέρωσε νόμο με τον οποίο τα παιδιά από ....12 ετών και άνω (!) είχαν την ιδία ποινική αντιμετώπιση με τους ενηλίκους (!!!) και που τα περίμενε ακόμη και καταδίκη σε  Θ Α Ν Α Τ Ο; 

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν και συριζα



Ασφαλώς και δεν γνωρίζετε! Οι ιεροεξετασταί της αριστεράς (και της «προόδου»…)  κ α ρ α δ ο κ ο ύ ν   για να μην μάθετε ποτέ τέτοιες ενοχλητικές αλήθειες! 

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν και συριζα

Λοιπόν, το σχετικό ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ διάταγμα πέρασε στις 7 Απριλίου του 1935, στην «πατρίδα των εργατών όλου του κόσμου», την ΕΣΣΔ, από τον «πατερούλη» Στάλιν και προέβλεπε «την υπαγωγή στην δικαιοσύνη για την εφαρμογή όλων των προβλεπομένων από το νόμο ποινικών κυρώσεων των εφήβων που είναι μεγαλύτεροι από 12 ετών…»! 

Λίγες ημέρες αργότερα, η σοβιετική κυβέρνηση έστειλε εγκύκλιο στην εισαγγελία, διευκρινίζοντας ότι οι ποινικές κυρώσεις σχετικώς με τους εφήβους «περιλαμβάνουν επίσης και την υπέρτατη ποινή κοινωνικής άμυνας», ήτοι την  θ α ν α τ ι κ ή    ποινή!

Και ήταν σαφώς μια προειδοποίηση προς τους πάσης φύσεως εχθρούς του καθεστώτος – πραγματικούς, ή φανταστικούς: μην νομίζετε πως θα γλυτώσουν τα παιδιά σας!

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

[Πηγή:http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/08/12.html#more]

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  Π Α Ν Τ Α  Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ...
ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ  Α Μ Ε Τ Α Ν Ο Η Τ Η...

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!