Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

10 μηνών μωρό, το ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ σε θάνατο, ΑΘΕΟΙ και απάνθρωποι ιατροί και δικαστές της ...""πολιτισμένης"" Ε.Ε.! ! !




(ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΕΔΩ - πάλι! - ΔΕΝ ..."ΕΦΘΑΣΕ" Η ΕΙΔΗΣΗ... ΓΙΑΤΙ;)
Είναι από αυτές τις ειδήσεις που τις διαβάζεις και λες… Δεν μπορεί, μάλλον εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφει εδώ…

Ο Chris Gard, 32 ετών, και η Connie Yates, 31 ετών, ήθελαν να πάνε το 10 μηνών γιο τους, Charlie, στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε δοκιμαστική θεραπεία. Ο μικρός πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση και έχει εγκεφαλική βλάβη και η περίπτωση του θεωρείται “τελειωμένη”...




Ωστόσο οι γιατροί στο 'Great Ormond Street Hospital' για παιδιά, στο Λονδίνο, όπου ο Charlie νοσηλεύεται, είπαν ότι θέλουν να είναι σε θέση να «πεθάνει με αξιοπρέπεια». 

Σχετική εικόνα

Το ζευγάρι, από το Μπέτφοντ του Λονδίνου, κατάφερε να μαζέψει σχεδόν £ 1.4  εκατ.λίρες Αγγλίας ώστε να μπορέσουν να πάνε το γιο τους στην Αμερική, αλλά μια σειρά από δικαστήρια αποφάνθηκαν υπέρ (!) των Βρετανών ιατρών...

Τελικά προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου επίσης η απόφαση βγήκε σε βάρος τους!

(ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΤΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!)


Μιλώντας μετά την ετυμηγορία, η μητέρα δήλωσε στο 'Sky News', ότι η απόφαση αυτή του δικαστηρίου τους σύγχυσε πολύ. 
Βγήκε μετά από τις δηλώσεις των ειδικών στο 'Great Ormond Street', οι οποίοι κατέθεσαν ότι η θεραπεία στις ΗΠΑ είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν (;) θα βοηθήσει, ενώ πρόσθεσαν ότι η υποστήριξη της ζωής θα πρέπει (ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ βρέ παλιάνθρωποι "ΠΡΕΠΕΙ"; ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑΧΑ; "ΘΕΟΙ";;;) να σταματήσει!

Σχετική εικόνα

Τι έχουμε εδώ;
Κάτι που θα ζήλευε και ο Αδόλφος Χίτλερ! 
Αφαίρεση κηδεμονίας από τους γονείς και ευθανασία. 
Οι ιατροί του νοσοκομείου “Παίδων”, μαζί με τους εθνικούς δικαστές και εκείνους του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” αποφάσισαν ενάντια στη θέληση των γονιών για την τύχη του μικρού τους, αλλά ενάντια και σε χιλιάδες φίλους που βοήθησαν να μαζευτεί το απαραίτητο (και αρκετά σεβαστό!) ποσό για την δοκιμαστική θεραπεία. 

Σχετική εικόνα

Περισσότερα από 83.000 άτομα έδωσαν χρήματα για αυτόν τον σκοπό!

Αποτέλεσμα εικόνας για connie yates

Και ερώτηση: Για ποιο λόγο, τότε, γίνονται οι νέες θεραπείες αν δεν αφήνουν σε κάποιον, που είναι 'έτσι κι αλλιώς καταδικασμένος', να την δοκιμάσει; Αν θέλει, φυσικά. 
Θα έχανε το βρέφος “την αξιοπρέπεια” του;

Αποτέλεσμα εικόνας για connie yates

Η όλη υπόθεση πάντως δεν είναι τυχαία. 
Εντάσσεται στο γενικότερο πακέτο που λανσάρεται τελευταία, της ευγονικής και της ευθανασίας – τις πρακτικές που χαρακτήριζαν τον Χίτλερ ως φασίστα, μόνο που τώρα, μερικές δεκαετίες μετά, αποτελούν τα “ανθρώπινα δικαιώματα” της (βαθύτατα αρρωστημένης)  'Νέας Παγκόσμιας Τάξεως'.
Χίτλερ ζεις, κι εσύ την οδηγείς!!!

[Πηγή:'stroumfaki.gr']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Η αντιθεϊστική δήθεν διαφωτισμένη και ανθρωπιστική Δύση αποκαλύπτει την σάπια, σχιζοφρενική και μισανθρωπική κοσμοθεωρία της ακριβώς στο επίμαχο ζήτημα του θανάτου και στο πως τον αντιλαμβάνεται. Σ'αυτό το σημείο φανερώνεται η διεστραμμένη προσέγγιση που φέρει και διακηρύττει σχετικά με την ανθρώπινη οντολογία.Το επιστημονικοφανές εύρημα του εγκεφαλικού θανάτου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στο οποίο αποτυπώνεται η δυτική σκέψη περί ανθρώπου.Για τους ''προοδευτικούς'' ο άνθρωπος είναι μια μηχανή, η οποία δουλεύει μόνο εφόσον λειτουργεί ο εγκέφαλος, σε περίπτωση που αυτός καταστείλει τις λειτουργίες του είσαι τελειωμένος, άχρηστος.Για τους δυτικούς λοιπόν που εκλαμβάνουν τον άνθρωπο ως δούλο η εγκεφαλική βλάβη του μωρού αυτού συνεπάγεται σφαγή και εν ψυχρώ δολοφονία. Ενώ η Ορθόδοξη διδασκαλία μάς αντιμετωπίζει ως ψυχοσωματικές οντότητες όπου ο νους μας σκηνώνει στην καρδιά μας και άρα έως ότου ξεψυχήσουμε είμαστε πάντα πολύτιμοι.
    Αν αυτό τον πολιτισμό έχουν να επιδείξουν εμείς τον απεχθανόμαστε και θα τον πολεμάμε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!