Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ-ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΚΛΑΒΙΑΣ



Παρακολουθώντας το κατωτέρω βίντεο, στο οποίο ο γερμανικής καταγωγής οικονομολόγος, συγγραφέας και δημοσιογράφος Norbert Häring τοποθετείται περί της σχέσης φυσικού και ψηφιακού χρήματος με την ελευθερία των πολιτών, το προφητευμένο εκ των Αποστόλων και Πατέρων δυστοπικό σενάριο μιας ανελεύθερης αντιχριστοποιημένης κοινωνίας φαίνεται να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην εκπλήρωσή του.
Ο ίδιος αναλύει με ευκρίνεια την αλληλεπίδραση μεταξύ κοινωνίας και χρηματικού συστήματος και εκφράζει τις ανησυχίες του σχετικά με το τι συνεπάγεται η επιβολή ενός συγκεντρωτικού χρηματικού συστήματος εις βάρος της κοινωνίας. Eπίσης, καταρρίπτει τις ποικίλες προφάσεις, που επικαλούνται οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, προκειμένου να προωθήσουν το λογιστικό ή πλαστικό χρήμα και να ενοχοποιήσουν το πραγματικό, απτό χρήμα.




Η αποϋλοποίηση του χρήματος κατ’ουσίαν αποστερεί από τις κυβερνήσεις το δικαίωμα να εκδίδουν και να κυκλοφορούν νόμιμο χρήμα εκχωρώντας την εξουσία τους αυτή στις τράπεζες, οι οποίες σφετερίζονται αυτόν τον ρόλο και λειτουργούν ως εγγυητές των οιονεί χρημάτων μας και συναλλαγών μας. Κοντολογίς, όλα πραγματοποιούνται βάσει μιας πλασματικής πραγματικότητας στην οποία συναινούν τράπεζες και κυβερνήσεις, προκειμένου να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Η ψηφιακή ενοποίηση και διασυνδεσιμότητα όλων των φορέων δημοσίων (Εφορία, ασφαλιστικοί φορείς) και ιδιωτικών (τράπεζες, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κ.ά) συνθέτει το πιο ολοκληρωτικό, ανελεύθερο, τυραννικό καθεστώς, που έχει επιβληθεί από καταβολής του ανθρώπου. Οι δούλοι και οι είλωτες των αρχαϊκών χρόνων και νεωτέρων χρόνων, τουλάχιστον είχαν την δυνατότητα τροφής, στέγασης ή και απόδρασης. Σε λίγο που θα δεσμεύσουν οι τράπεζες όλη την περιουσία των Ελλήνων και θα την εκχωρήσουν στους διεθνείς τραπεζίτες και τους συνεργάτες τους δεν θα έχουμε που την κεφαλήν κλίναι. Οι τράπεζες ως εκ τούτου έχουν ήδη υποκλέψει την κυριαρχία μας επί των χρημάτων μας και του πως τα διαχειριζόμαστε, έχουν επίσημα γίνει οι προαγωγοί μας. Κι εμείς διευκολύνουμε αυτή την ανίερη σύμπραξη κράτους-τραπεζών προάγοντας την αχρήματη κοινωνία.

Όσο χρησιμοποιούμε τις κάρτες τόσο ενισχύουμε τον άνομο αυτό ρόλο των τραπεζών και του κράτους στη ζωή μας. Κάθε κάρτα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που μας πλασάρουν είναι κι ένας ακόμη κρίκος της αλυσίδας με την οποία εν τέλει θα μας ζώσουν. Ο εκβιασμός, στον οποίο συστηματικά προβαίνουν μέσω των προπαγανδιστών τους, των ΜΜΕ, τα οποία εφ' όσον εξαρτώνται οικονομικά από τις τράπεζες προωθούν τα συμφέροντά τους, στο να χρησιμοποιούμε τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, μας καθιστά συνενόχους στην προώθηση της αχρήματης κοινωνίας. Ας πούμε επί τέλους όχι στις μεθοδεύσεις τους και ας μην υποκύψουμε στις απειλές τους, οι οποίες είναι και αντισυνταγματικές. Μας έφτασαν στο σημείο να λέμε πάντα ναι σε ό, τι μας ζητήσουν. Ας πούμε και καμμιά φορά όχι. Όλα αυτά τα χρόνια την πατάμε συνεχώς γιατί υποκύπτουμε στην τρομοκρατία τους, γιατί δήθεν μας προσφέρουν διευκολύνσεις, οι οποίες παράλληλα λαμβάνουν την μορφή τιμωριών σε περίπτωση που δεν υπακούσουμε. 

Αν η πλειοψηφία εξ ημών αντιστεκόμασταν σε μικρά πράγματα στην καθημερινότητά μας δεν θα καταντούσαμε προσκυνημένοι ραγιάδες. Δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα ότι θα πρέπει να θυσιάσουμε κάτι προκειμένου να επανακτήσουμε έστω και μια σπιθαμή ελευθερίας; Το βόλεμα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς θα μας ξεβολεύσουν ούτως ή άλλως οι εντεταλμένοι για αυτή την δουλειά, με τη διαφορά όμως ότι αυτοί θα το πράξουν με αγριότητα και χωρίς εμείς να έχουμε προηγουμένως καλλιεργήσει το αντίστοιχο φρόνημα αντίστασης, με αποτέλεσμα απλά να προδώσουμε ό, τι μας καθιστά ανθρώπους και να μας εξοντώσουν ωσάν τα ζώα. Ας δώσουμε επί τέλους ένα τέλος στον θανατικό μας λήθαργο και ας σταματήσουμε να ενδίδουμε στην πρακτική μιθριδατισμού, την οποία εφαρμόζουν δεκαετίες τώρα εις βάρος μας. 

Το πρόσφατο περιστατικό με την κυρία, που εισέπραξε εκ του συνόλου της συντάξεώς της το ποσό των 121€, θα συνιστά στο εγγύς μέλλον ένα από τα πιο αισιόδοξα σενάρια (βλ. https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/07/12186.html). Σε λίγο καιρό οι συνταξιούχοι όχι μόνο δεν θα παραλαμβάνουν την μηνιαία σύνταξή τους, αλλά λόγω οφειλών σε άλλους φορείς θα βγαίνουν και χρεωστικοί οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. 

Αν επισκεφθείτε το taxisnet θα διαπιστώσετε ότι κάτω από την επιγραφή "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", την οποία έχουν τοποθετήσει για τα μάτια του κόσμου, κείτεται η επιγραφή "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ". Καταλαβαίνετε τι τεκταίνεται; Τα προσωπικά μας δεδομένα θα προωθούνται πλέον στην δοτή και εξαρτημένη από τους δυνάστες μας αυτή υπηρεσία, η οποία εξυπηρετεί την επικείμενη παγκόσμια διακυβέρνηση. Εν ολίγοις, η εν λόγω πρακτορική αυτή υπηρεσία θα έχει πρόσβαση σε μία τρόπον τινά απογραφή της περιουσίας του ελληνικού λαού και θα μπορεί να παρακολουθεί τα εισοδήματα του εκάστου Έλληνα και είμαι σίγουρη όχι για καλό σκοπό. 

Αν δεν συνέλθουμε και δεν έλθουμε σε επίγνωση έστω και στο και 10 δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να ανατραπεί η πλήρης επιβολή αυτής της πρωτοφανούς - όπως διαφαίνεται και έχει προφητευτεί - παγκόσμιας ηλεκτρονικού τύπου δικτατορίας, που μας ετοιμάζουν. Τα κομμουνιστικά καθεστώτα του παρελθόντος θα φαντάζουν εγχειρήματα εκδημοκρατισμού της ανθρωπότητας μπροστά σ’αυτό που μας επιφυλάσσουν. 

Επαναλαμβάνω ότι αυτοί θα μας τα πάρουν όλα αργά ή γρήγορα. Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε ούτε στο ελάχιστο πλέον. Θα τα γκρεμίσουν όλα! Αυτός είναι ο στόχος τους προκειμένου στα ερείπια της παλαιάς τάξης να οικοδομήσουν την αντίχριστη, σάπια νέα τάξη. 

Σας προτρέπω, με επίγνωση των λεγομένων μου να εμπιστευτούμε στον Χριστό τον αγώνα μας και κατά την προαίρεση και το μαρτυρικό μας φρόνημα θα μας βοηθήσει να αγωνιστούμε έμπρακτα. Θα πρέπει όμως να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για την πνευματική, ηθική και παντός είδους παρακμή και εξαχρείωσή μας και να προβούμε σε έμπρακτη αντίσταση, ο καθένας από το μετερίζι του. Ας μην περιμένουμε να γίνει κάτι πρώτα συλλογικά για να δράσουμε ατομικά, δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενον, να βγάλει ο άλλος το φίδι από την τρύπα. Όπως λένε και οι Πατέρες για να λάβεις πνεύμα θα πρέπει να δώσεις αίμα. Τέλος, ας μη λησμονούμε τι μας υπενθυμίζει o Κύριος:
«Θαρσεῖτε, ἐγὼ νενίκηκα τὸν κόσμον»! 

Χρύσα Πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!