Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΝΑ ΤΑ! ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" τώρα ΚΑΙ στά Τ ρ ί κ α λ α! (Μέ τις "ΕΥΛΟΓΙΕΣ" και του κ.δημάρχου!!! Μπράβο, μπράβο....)

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ...
ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 'ΧΑΜΠΑΡΙ' Ε;
ΠΡΩΤΑ ήταν (η ..."τακτοποίηση"!) στην Λιβαδειά! 
Μετά;
ΜΕΤΑ στην Λάρισα! 
ΤΩΡΑ;
Τώρα τα ...«φουκαριάρικα προσφυγάκια» θα στεγάζονται σε διαμερίσματα και στα Τρίκαλα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΙΚΑΛΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΙΚΑΛΑ

Όπως, λοιπόν, δήλωσε πε-ρι-χα-ρής (!) ο ψευδο-ανθυπο-δεξιούλης δήμαρχος της πόλεως, «τα Τρίκαλα σκέφτονται διαφορετικά (μπά;;;) και δρουν διαφορετικά» και για να αποδείξει του λόγου του το αληθές, ανακοίνωσε την υπογραφή ...δύο συμβάσεων (!) για τα «προσφυγάκια» της περιοχής! 
(Ο "πονόψυχος" - με τους δημότες του, έτσι μοιράζει διαμερίσματα; - κ.Δήμαρχος, λέτε ΠΡΙΝ τις εκλογές, να είχε πεί στους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ψηφοφόρους του, τις "ευγενικές" του προθέσεις για "τακτοποίηση" σε διαμερίσματα των - μουσουλμάνων - λαθροπροσφύγων;;; Λέτε;)

Συγκεκριμένα, υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας για την στέγαση αιτούντων άσυλο, σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους ήδη βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας «προσφύγων» στην πόλη.

Επίσης, υπεγράφη συμφωνία για την προσωρινή υποστήριξη (για δύο μήνες) της διαχειρίσεως του χώρου φιλοξενίας «προσφύγων», στο τέως σούπερ μάρκετ 'Ατλάντικ'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΙΚΑΛΑ

Και βέβαια, αποδεικνύεται μεγάλο παραμύθι τα περί «προσωρινής φιλοξενίας» που έλεγαν στην αρχή οι διάφοροι «αρμόδιοι», καθώς αν τα «προσφυγάκια» εγκατασταθούν σε διαμερίσματα και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παροχές (τζάμπα φαγητό, επιδόματα, κ.λπ.) δεν πρόκειται να το κουνήσουν 'ρούπι' από τέτοιον… παράδεισο! 

Αφήστε δε, που όλο και περισσότεροι θα προσελκύονται στο Ελλαδιστάν, μόλις θα βλέπουν τι ωραία που την περνάνε οι πρώτοι… διδάξαντες!

ΕΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ!
Λένε στην Κρήτη:
'ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΙ ΕΠΑΘΕΣ ΤΑ'!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!