Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΟΧΙ άλλοι λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε ς στην Ευρώπη, διακηρύσσει Αφρικανός Καρδινάλιος!

"ΦΟΥΚΑΡΑ", ΘΑ ΕΧΕΙΣ ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ...

Αποτέλεσμα εικόνας για cardinal peter turkson

ΟΧΙ άλλοι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, λέει Αφρικανός (παρακαλώ) καρδινάλιος. Οι περισσότεροι δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες!
(ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!
Ο ΑΛΕΞΗΣ, Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ, Η ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ, ΤΟ ...ΞΕΡΟΥΝ;)


Αφρικανός καρδινάλιος.Όχι άλλοι λαθρομετανάστες στην ΕυρώπηΟ Καρδινάλιος Peter Turkson, ο υψηλότερης κατατάξεως Αφρικανός ιεράρχης στο Βατικανό, είπε ότι είναι καιρός να «κλείσει η στρόφιγγα» της αφρικανικής μεταναστεύσεως στην Ευρώπη, η οποία έχει φτάσει σε νέο ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες...

Ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες φήμες που υποστηρίζουν, ότι οι ιταλικές αρχές είναι επιτέλους έτοιμες να κλείσουν τα λιμάνια για να μην έρχονται άλλοι λαθρομετανάστες, ο Turkson δήλωσε στους δημοσιογράφους, ότι ήρθε η ώρα να «απενεργοποιηθεί η βρύση» της Αφρικανικής μεταναστεύσεως προς την Ευρώπη και να   ε π ι κ ε ν τ ρ ω θ ο ύ μ ε    στις χώρες προελεύσεως των μεταναστών, ανεβάζοντας το ΒΙΟΤΙΚΟ επίπεδο εκεί.

Σχετική εικόνα

«Είναι σαν το νερό που ρέει από μια ανοιχτή βρύση», είπε. «Δεν είναι αρκετό απλά να το σκουπίσεις, θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τη βρύση», πρόσθεσε, σημειώνοντας, ότι η συντριπτική πλειονότητα των αφρικανικών χωρών δεν είναι εμπόλεμες ζώνες από τις οποίες οι πληθυσμοί πρέπει απαραιτήτως να φύγουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για cardinal peter turkson

«Κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα εκεί, προκειμένου να κρατήσουν τους νέους ανθρώπους, όπου και αν βρίσκονται.»

Σχετική εικόνα

Ο Καρδινάλιος είναι ο πρόεδρος του γραφείου του Βατικανού, που ασχολείται με την ανθρώπινη ανάπτυξη, και είναι υπεύθυνος για θέματα όπως η δικαιοσύνη, η ειρήνη, το περιβάλλον, η υγεία, η ανθρωπιστική βοήθεια και η μετανάστευση.

[Πηγή: http://www.breitbart.com/london/2017/07/01/african-cardinal-in-vatican-urges-europe-to-turn-o]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!