Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Η ΜΟΣΧΑ Α Π Ε Λ Α Υ Ν Ε Ι Αμερικανούς διπλωμάτες και ΚΑΤΑΣΧΕΙ κτίρια της πρεσβείας!...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ

(ΟΠΟΙΟΙ "ΞΥΝΟΝΤΑΙ" ΣΤΗΝ 'ΓΚΛΙΤΣΑ' ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ...)
H Ρωσία διέταξε τις ΗΠΑ, να μειώσουν το διπλωματικό προσωπικό στην χώρα και προχώρησε στην κατάσχεση κτιριακών υποδομών της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, αντιδρώντας στις κυρώσεις που πέρασαν από το Κογκρέσσο.

Σε ανακοίνωσή του, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί τις ΗΠΑ, να μειώσουν ως την 1η Σεπτεμβρίου το διπλωματικό προσωπικό στο ίδιο επίπεδο, με το διπλωματικό προσωπικό της Ρωσίας στις ΗΠΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ

«Η ψήφιση του νέου νόμου για κυρώσεις δείχνει ξεκάθαρα, ότι οι σχέσεις με την Ρωσία έχουν γίνει  ό μ η ρ ο ς   της εγχώριας πολιτικής μάχης εντός των ΗΠΑ» ανέφερε στην ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών. 
«Τα τελευταία γεγονότα δείχνουν, ότι σε γνωστούς κύκλους στις ΗΠΑ, η ρωσοφοβία και η πορεία προς μια ανοιχτή σύγκρουση με τη χώρα μας έχουν υπερισχύσει» σημειώνεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πρακτορείο 'Bloomberg'.

H Ρωσία είχε αρχικά απειλήσει να διώξει από την χώρα Αμερικανούς διπλωμάτες και να κατασχέσει περιουσία, τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι ΗΠΑ είχαν διατάξει 35 Ρώσους διπλωμάτες να εγκαταλείψουν την χώρα ως αντίποινο, για τη ρωσική "παρέμβαση" στις εκλογές.

[Πηγή:https://kostasxan.blogspot.gr/2017/07/blog-post_885.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!