Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ (μιλάμε για το Μπαγκλαντές!) ΔΙΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΔΑΧΤΥΛΑ !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ !!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕΣ & ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚ ΔΥΣΕΩΣ;
ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;
ΓΙΑΤΙ ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟΝ ...ΣΚΑΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ & ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ; 
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!

Αυτά προστάζει το Ισλάμ για τις γυναίκες: Δείτε τι έγινε στο Μπαγκλαντές

ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!
Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΠΩΓΕΙΟ ΤΟΥ!
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που μας έρχεται από το μακρινό Μπαγκλαντές, ωστόσο τόσο πολύ μας αφορά, ερχόμενη σε συνάρτηση με τον νόμο της Σαρίας και την ιδεολογική  
πλατφόρμα του Ισλάμ.
Πρόκειται για τον βασανισμό μίας 21χρονης κοπέλλας εν ονόματι Χάβα Ακτέρ, η οποία...τόλμησε να συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο. Ο άντρας της ωστόσο είχε "άλλη άποψη"...

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουργκα ισλαμ

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουργκα ισλαμ

Έπειτα από έντονο καυγά και ξυλοδαρμό, ο 30χρονος Ραφίκουλ Ισλάμ, τις έκοψε και τα ...πέντε δάχτυλα από το δεξί της χέρι και σάν να μήν "έφθανε" αυτό, αμέσως μετά τα πέταξε στα σκουπίδια!!!! 

Σχετική εικόνα

Μάλιστα όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο (ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ!) σύζυγος της 21χρονης, τα δάχτυλα τα πέταξε στα σκουπίδια, ούτως ώστε οι ιατροί να μην μπορούν να τα ...ξαναβάλουν στη θέση τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

Το..."έγκλημα" της νεαρής κοπέλλας, ήταν πως είχε πάρει την απόφαση να συνεχίσει τις σπουδές της, κάτι που όμως θα ..."σπίλωνε την τιμή" του άντρα της!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουργκα ισλαμ

"Ήταν εξοργισμένος. Ζήλευε, γιατί δεν είχε περάσει στο κολλέγιο και δεν ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές η γυναίκα του", αποκάλυψε στα ΜΜΕ ο αστυνομικός, που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση.

(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ "ΣΥΖΥΓΟΣ", ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΟΠΛΗΚΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΛΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 21 ΤΗΣ, ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΑΠΗΡΗ!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΙΣΛΑΜ, ΜΙΣΕΙ ΒΑΘΙΑ...)

[Πηγή: 'el.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!