Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

O υπαλληλάκος των Ρότσιλντς, κατηγορεί τα ρωσικά μέσα ενημερώσεως, για ..."προπαγάνδα"!!! Ρώτησες την ..."μαμά" σου;


Ο καραγκιόζης Μακρόν κατηγορεί το RT και το Sputnik ότι είναι «προπαγάνδιστικά ΜΜΕ»




Όπως μετεδόθη προ ημερών, ο  εκλεγείς (Α-ΝΥ-ΠΑΡ-ΚΤΟΣ) "πιτσιρίκος" της ...μαμάς του Μπριζίτ, ο Μακρόν κατηγορεί το 'RT' και το 'Sputnik' ότι είναι ...«προπαγάνδιστικά ΜΜΕ»!
Ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, εξήγησε την απόφαση της ομάδας του να αρνηθεί (!) το 'RT' και το 'Sputnik', και τα δύο πρακτορεία ειδήσεων με έδρα την Μόσχα, να προβούν σε διαπίστευση κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, επισημαίνοντας τα μέσα ενημερώσεως ως ...«προπαγανδιστικά»!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΦΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΟΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΗΣ ..."ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ", ΕΝΩ ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΙ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΝΑ ΤΟΥ "ΕΒΓΑΙΝΕ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

«Είχα πάντα μια υποδειγματική σχέση με ξένους δημοσιογράφους, αλλά πρέπει να είναι πραγματικοί δημοσιογράφοι», εξήγησε ο Macron. «Όλοι οι ξένοι δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων δημοσιογράφων, είχαν παρέμβει στην εκστρατεία μου»!

Ο Macron περιέγραψε το 'RT' και το 'Sputnik' ως ...«όργανα επιρροής και προπαγάνδας», προσθέτοντας, ότι και οι δύο «παρήγαγαν περίφημες αντεπίθετες αλήθειες γι ‘αυτόν»...

Ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι η Μόσχα «δεν συμφωνεί» με τις δηλώσεις της Macron, σχετικά με τους δύο οργανισμούς ειδήσεων.
Η αρχισυντάκτης τους 'RT', Μάργκαριτα Σίμονιάν, δήλωσε ότι η επίθεση του Macron σε ένα πρακτορείο ειδήσεων με τον οποίο διαφωνεί, είναι απειλή για την ελευθερία του λόγου.

Αποτέλεσμα εικόνας για margarita simonyan

«Παρά τις πολυάριθμες κατηγορίες που έγιναν καθ όλη τη διάρκεια της γαλλικής προεδρικής εκστρατείας, μέχρι στιγμής δεν παρουσιάστηκε ούτε ένα παράδειγμα, ούτε και μόνο ένα αποδεικτικό στοιχείο, για να υποστηριχθούν οι ισχυρισμοί, ότι το 'RT' διαδίδει οποιαδήποτε συκοφαντία, ή «ψεύτικα «νέα σχετικά με τον κ. Macron, «δήλωσε η Simonyan σε μια δήλωση. 

«Με την επισήμανση τυχόν ειδήσεων που δηλώνει ότι δεν συμφωνεί με« ψεύτικα νέα », ο πρόεδρος Macron θέτει ένα επικίνδυνο προηγούμενο, που απειλεί τόσο την ελευθερία του λόγου, όσο και τη δημοσιογραφία γενικά».

Αποτέλεσμα εικόνας για maria zakharova

Η εκπρόσωπος του Ρώσικου Υπουργειού Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, την χαρακτήρισε «εσκεμμένη και γυμνή διακριτική μεταχείριση κατά των ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τον προεδρικό υποψήφιο κράτους, που εθελοτυφλεί όταν πρόκειται για ελευθερία λόγου».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!