Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

H παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα είτε άμεσα είτε έμμεσα απεργάζεται συστηματικά την ανατροπή των εθνικών κρατών και συνδράμει ενεργά στην γενοκτονία των γηγενών ευρωπαϊκών πληθυσμών!




Σύμφωνα με την Σουηδή δημοσιογράφο Ingrid Carlqvist, το Εβραϊκό Ινστιτούτο της Σουηδίας εκβιάζει τράπεζες και κυβερνήσεις για αντισημιτισμό προκειμένου να αντλήσει χρήματα και να εξυπηρετηθεί το άνομο έργο του και υποστηρίζει την ισλαμική μετανάστευση και την πολυπολιτισμικότητα.
Το συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγει η συγκεκριμένη δημοσιογράφος και που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε διαπιστώσει από καιρό είναι ότι ακόμα και ο πιο φιλήσυχος και ανυποψίαστος Εβραίος, πρώτον δεν λειτουργεί υπέρ του εθνικού κράτους στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ως πολίτης και που ουσιαστικά τον φιλοξενεί και δεύτερον, υποτασσόμενος στην γνώμη των κατά τόπους ραββίνων, που συνιστούν οιονεί πράκτορες του Ισραήλ, είναι και αυτός συμμέτοχος των σχεδίων του εθνικιστικού ιουδαιοσιωνισμού!

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο, που ακολουθεί:


Χρύσα Πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!