Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΣΤΗΝ ..."ΖΟΥΛΑ" ! Τύπωσαν ΗΔΗ τα αλλοιωμένα "νέα" θρησκευτικά! (Στήν Ι.Σύνοδο μπάς και τούς δίνουν ...υπνωτικά;)

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ  Ο  Λ  Ο !

protoselido 1

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα, αποκαλύπτει τις “ετσιθελικές” (ή καλύτερα να λέγαμε πραξικοπηματικές;) αλλαγές στις οποίες προχωρεί το υπ. (α-)Παιδείας, το οποίο αποφάσισε μάλιστα, να τυπωθεί και να διανεμηθεί στους μαθητές, το υλικό που αφορά τα "νέα" Θρησκευτικά, χωρίς να το έχει δεί, ή ελέγξει η αρμόδια Επιτροπή Αρχιερέων και χωρίς να έχει την έγκριση της Ιεράς Συνόδου. 

(ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ!

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ 'τΣΙΡΙΖΑ', δεν σας υπολογίζουν ούτε ...τόσο 'δά';

Μήπως, αφού τόσο καιρό τους "παραχαϊδεύετε" ορισμένοι απο εσάς, με προεξάρχοντα ασφαλώς τον μακαριώτατο, που γνωρίζει ως γνωστόν τον πρωθυπουργό απο ...μωρό, δεν σας δίνουν πλέον ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ;

Μπάς και σας έχουν "Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Ο Υ Σ" ; ; ; "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")

Και ερωτά η εφημερίδα 'Ορθόδοξη Αλήθεια' : 
Τι κάνουν η Σύνοδος της Εκκλησίας και η εξ Αρχιερέων Επιτροπή;

[Πηγή : ιστολόγιο 'ακτίνες']
-------------------------------------

[ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ. 
ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!
ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ..."ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ"!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε Ι  ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΗΧΗΡΩΣ, ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ  Α Φ Ο Ρ Ι Σ Ε Ι !

ΟΥΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΑΧΛΟΕΥΓΕΝΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 'ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ', ΟΥΤΕ 'ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝ', ΟΥΤΕ "ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ"!

ΑΝ ΤΟΥΣ "ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΕΓΝΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΜΕ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΜΕΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΩΝ" ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ,  ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ...'ΒΑΣΤΑΓΕ' ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ!

Α! ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ "ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΤΕ" ΤΗΝ ΕΚΚΛ.ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΤΗΝ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ 'ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ'; ; ; ]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=aCA6hZXjOBY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!